Επίσημη σύνοψη αποκτά το "Watchmen"

Έρχεται στις 20 Οκτωβρίου.

Επίσημη σύνοψη αποκτά η επερχόμενη σειρά του ΗΒΟ, "Watchmen".

Σύμφωνα με το FlickeringMyth, αυτή αναφέρει τα εξής:

"Το 'Watchmen' είναι ένα 'remix' των αυθεντικών κόμικς και προσφέρει μια φρέσκια ιστορία και νέους χαρακτήρες. Έρχεται από τον εκτελεστικό παραγωγό Damon Lindelof (βραβευμένο με Emmy για το 'Lost' και γνωστό μέσα από την σειρά του HBO, 'The Leftovers'), και αγκαλιάζει τη νοσταλγία του πρωτοποριακού ομώνυμου graphic novel, ενώ και

η σειρά αναμένεται να πρωτοπορήσει επίσης. Η πρώτη σεζόν αποτελείται από 9 επεισόδια και λαμβάνει χώρα στην φανταστική πόλη της Τούλσα, OK, τρία χρόνια μετά την συγχρονισμένη επίθεση ναζιστών εναντίον της αστυνομίας και των οικογενειών τους, μιας επίθεσης που έγινε γνωστή και ως White Night. Μετά από αυτήν, οι αστυνομικοί αποφάσισαν να φορούν κίτρινες μάσκες για να προστατέψουν τις ταυτότητές τους, ενώ οι Seventh Kavalry, η ομάδα πίσω από την επίθεση, φορούν ασπρόμαυρες “Rorschach” μάσκες και κρύβονται στις σκιές.

Δεμένοι από τα τραγικά γεγονότα, η ντετέκτιβ Angela Abar (Regina King) και ο Αρχηγός της Αστυνομίας Judd Crawford (Don Johnson), συνεργάζονται για να ερευνήσουν μια δολοφονία αστυνομικού. Εν τω μεταξύ, η Laurie Blake (Jean Smart), μια ψυχρή πράκτορας του FBI με περίεργο παρελθόν, έρχεται στην πόλη για να ερευνήσει έναν άλλον φόνο. Έχοντας μαύρο χιούμορ και πολύ δράση, το 'Watchmen' είναι ένα προσγειωμένο δράμα που ακολουθεί ένα cast από πολύ ανθρώπινους 'υπερήρωες', οι οποίοι αντιμετωπίζουν προσωπικά και ηθικά ζητήματα, όπως αυτό της θολής γραμμής μεταξύ καλού και κακού".

Σύμφωνα με τη δήλωση του Damon Lindelof (The Leftovers, Lost), showrunner και σεναριογράφου, η νέα σειρά θα είναι κάτι σαν 'sequel', καθώς τα 12 αρχικά τεύχη είναι η βάση της. Στο παρελθόν η κυβέρνηση απαγόρευσε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάτι που εξηγεί την έλλειψη των smartphones στη σειρά. Θα δούμε έναν δεύτερο Ψυχρό Πόλεμο, μόνο που αντίπαλοι θα είναι η φυλή και η αστυνομία. Επίσης, θα δούμε σύγχρονα θέματα μασκαρεμένα ως φανταστικά.

Πρόκειται για μια επικίνδυνη σειρά, η οποία θα φέρει νέους χαρακτήρες. Τη μουσική συνθέτουν οι βραβευμένοι με Όσκαρ Trent Reznor και Atticus Ross, ενώ σκηνοθέτης της είναι η Nicole Kassell.

Πρωταγωνιστές είναι οι Regina King, Jean Smart, Jeremy Irons, Yahya Abdul-Mateen II, Hong Chau, Louis Gossett Jr, Tim Blake Nelson, Don Johnson, Adelaide Clemens και Andrew Howard, αλλά και οι νεαροί ηθοποιοί Dylan Schombing, Adelynn Spoon και Lily Rose Smith. Ο Robert Redford ενσαρκώνει μια εναλλακτική εκδοχή του εαυτού του και θα γίνει ο Πρόεδρος των ΗΠΑ. Μάλιστα, ο Redford κατάφερε να κρατήσει την προεδρία από τη δεκαετία του '80.

Όσον αφορά το μέλλον της σειράς, τα πάντα είναι ακόμα στον αέρα και η πιθανότητα 2ης σεζόν θα συζητηθεί μετά την πρεμιέρα της πρώτης, η οποία θα γίνει στις 20 Οκτωβρίου. Η σειρά κατείχε το δικό της πάνελ στο πρόσφατο Comic-Con, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Νέα Υόρκη και εκεί μάθαμε πολλά πράγματα για τη σειρά.

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά σε όλες τις νέες σειρές που έρχονται την τηλεοπτική σεζόν 2019-2020. Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN Greece Watchmen - Official Trailer #1 Watchmen: Αναπάντεχη σύνδεση μεταξύ σειράς και graphic novel Έχουμε την ημερομηνία πρεμιέρας του Watchmen

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα