Επίδειξη δύναμης του Προμηθέα στην Πάτρα!

Αυτό που ήθελε ο προπονητής του Προμηθέα Μάκης Γιατράς από τους παίκτες του για τον αγώνα με τον Πανιώνιο το πήρε σε ένα πολύ ικανοποιητικό, για την ομάδα της Πάτρας, βαθμό από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης!

Το μαρτυρά εξάλλου το επίτευγμα του Προμηθέα στο πρώτο 10λεπτο όταν το σκορ έφτασε στο +21 (33-12) με τους παίκτες των γηπεδούχων να έχουν το κίνητρο για να το κάνουν.

Αφενός ήθελαν να ικανοποιήσουν τον κόσμο στο τελευταίο εντός έδρας ματς της κανονικής περιόδου κι αφετέρου – το σημαντικότερο μάλλον είναι αυτό – ήθελαν να αφιερώσουν την
νίκη στον Λάνγκστον Χολ ο οποίος μέσα στη βδομάδα έχασε τον πατέρα του κι αυτό το γεγονός προφανώς έφερε στεναχώρια στα αποδυτήρια..

Ο Ρίον Μπράουν ήταν σε μια υπέροχη μέρα οδηγώντας την ομάδα του σε μια επιβλητική επικράτηση.
O Αμερικανός γκαρντ πήρε πάνω του τις περισσότερες επιθετικές προσπάθειες της ομάδας παρουσιάζοντας, μαζί με τον εξίσου εξαιρετικό Κατσίβελη, μια εντυπωσιακή διάρκεια καλής απόδοσης όσο αγωνίστηκαν!

Σταδιακά «μπήκαν» στον ρυθμό κι ο Λίποβι με τον Σαλούστρο κρατώντας σε διαφορά… ασφαλείας, το σκορ.

Ο Πανιώνιος συνήλθε για λίγο στο δεύτερο δεκάλεπτο, όπου μπόρεσε να βελτιώσει κάποια πράγματα σε άμυνα και επίθεση.

Στο ημίχρονο οι δύο ομάδες πήγαν με σκορ 47-34 και στην επανάληψη η «πολυφωνία» του Προμηθέα στο σκοράρισμα δεν άφησε περιθώρια ανταγωνιστικότητας στους φιλοξενούμενους που είχαν για κορυφαίο τον Παπαντωνίου (27 πόντοι, 6/11 διπ., 4/7 τριπ) κι από κει και πέρα σχεδόν τίποτε το αξιόλογο που να θύμιζε και τις καλές εμφανίσεις του Πανιωνίου στις τελευταίες αγωνιστικές.

Το σκορ εκτοξεύθηκε στο 68-49 (3η περίοδος) ώσπου να φτάσει στα επίπεδα της «κατοστάρας» με το επιβλητικό 104-67 να αναγράφεται στο ροζ φύλλο αγώνα που κράτησε η ομάδα της Αχαϊας.

Κορυφαίοι της οι Μπράουν με 29 πόντους (7/11 δίπ., 4-7 τριπ., 11/18 βολές), Κατσίβελης με 15 πόντους (3/4 δίπ., 3/4 τριπ. 9 ριμπάουντ) και Σαλούστρος με 13 πόντους.
Keywords
Τυχαία Θέματα