Νίκη για την Σ.Π.Α.Λ, "βουνό" για την Έμπολι (video)

Σ' ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της σεζόν στην Serie A η ΣΠΑΛ επικράτησε με 4-2 εκτός έδρας της Έμπολι κι απέδειξε πως μόνο τυχαίες δεν ήταν η νίκες της επί των Λάτσιο, Ρόμα και Γιουβέντους.
Η Έμπολι έψαχνε μόνο τη νίκη, ήταν για εκείνην απαιτητή για να ελπίζει με καλύτερες προϋποθέσεις στην παραμονή της στην κατηγορία.
Ευτύχισε να μπει οδηγός στο σκορ με την κεφαλιά του Καπούτο στο 22ο λεπτό.
Όμως, στο 36ο λεπτό έγινε μία ανατροπή στην περιοχή της Έμπολι
και ο Φλοκάρι ζητούσε επίμονα πέναλτι. Ο διαιτητής στην αρχή είπε "παίζουμε" αλλά λίγο μετά οι διαιτητές του VAR κάλεσαν τον διαιτητή να δει μόνος του τη φάση. Το ριπλέι δείχνει παράβαση και η ΣΠΑΛ ισοφάρισε με την εκτέλεση του Πετάνια.
Η ψυχολογία της Έμπολι πέφτει και η ΣΠΑΛ πιέζει για να φέρει τούμπα του ματς με την κεφαλιά του Φλοκάρι στο 44'.
Η αρχή του 2ου μέρους είναι ακριβώς όπως θα την ήθελε ο προπονητής και οι παίκτες της Έμπολι, αφού στο 47' ο Τραορέ σκόραρε φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα.
Αυτό όμως ήταν και το τέλος της γηπεδούχου ομάδας. Ο Πετάνια όπλισε και η οβίδα του τάραξε τα δίχτυα του Ντραγκόφσκι. Το 3-2 ήταν "μαχαιριά" για την Έμπολι που ουσιαστικά περίμενε να τελειώσει το ματς μη έχουντας άλλα ψυχικά αποθέματα. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε από τον Αντενούτσι ο οποίος 2 λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ.
Η Έμπολι είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο σε ότι αφορά την παραμονή της στην κατηγορία.
Από την άλλη η ΣΠΑΛ μαζεύει βαθμούς και μέχρι τέλους θα παλέψει για να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί στον πίνακα της βαθμολογίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα