Έπιασε αμέσως δουλειά ο Αγγέλου

Μπορεί αρχικώς να ήταν προγραμματισμένο ο Βαγγέλης Αγγέλου απλώς να παρακολουθήσει τη σημερινή (22/3) προπόνηση των παικτών του Άρη, όμως, επειδή χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει, φόρεσε τη φόρμα του κι έδωσε οδηγίες μόλις πάτησε το πόδι του στο Αλεξάνδρειο! Η νέα εποχή στην τεχνική ηγεσία των «κίτρινων» είναι γεγονός.

Ο Έλληνας προπονητής, λοιπόν, πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα την πρώτη του γνωριμία με τους καινούργιους του παίκτες και τους έδωσε τις πρώτες εντολές μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι μέρες
για τον επόμενο αγώνα της ομάδας είναι λίγες, καθώς το ερχόμενο Σάββατο (24/3) ο Άρης υποδέχεται τον Προμηθέα Πάτρας στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, οπότε ο Αγγέλου δεν ήθελε να χάσει ούτε λεπτό.

Στα ευχάριστα για το νέο προπονητή του Άρη είναι ότι όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεσή του. Αυτό βοηθάει το τεχνικό επιτελείο των «κίτρινων» να οργανώσει καλύτερα το πλάνο του για την ερχόμενη κρίσιμη από βαθμολογικής άποψης αναμέτρηση.

Και μιας κι ο λόγος για το τεχνικό τιμ, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ Άρης σήμερα το απόγευμα, «στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας μας ανήκει από σήμερα (22/03) ο Θανάσης Μολυβδάς, ο οποίος είχε διατελέσει συνεργάτης του Βαγγέλη Αγγέλου στη δεύτερη θητεία του στον Άρη, αλλά και βοηθός του Δημήτρη Πρίφτη την περυσινή σεζόν, ενώ είναι μέλος και του τεχνικού τιμ της Εθνικής ομάδας των Ανδρών».
Keywords
Τυχαία Θέματα