Λεβ:'' Φαβορί η Ισπανία για το Μουντιάλ''

Ο ομοσπονδιακός προπονητής των πάντσερ έχρισε ως μεγάλο φαβορί την αντίπαλο της Εθνικής Γερμανίας σε φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί την Παρασκευή στο Ντίσελντορφ.
''Θα είναι ένας αγώνας που και οι δύο ομάδες θα θέλουν αποδείξουν τι μπορούν να κάνουν.
Καμία ομάδα δεν θέλει να αποκαλύψει τα χαρτιά της. Σε περίπτωση που πέσουμε πάνω στην Ισπανία στο μουντιάλ, τότε σίγουρα το παιχνίδι θα είναι εντελώς διαφορετικό.
Οι 11 από τους 13 παίκτες προέρχονται από Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης, άρα υπάρχει συνδυασμός γρήγορης αντεπίθεσης
και κατοχής της μπάλας. Είναι ομάδα υψηλού επιπέδου και πάνω απ'όλα υπάρχει σεβασμός.''
Σε ότι αφορά στα αγωνιστικά πλάνα του Λεβ, ο Άντρε Τερ Στέγκεν θα πάρει την θέση του τραυματία εδώ και καιρό Μάνουελ Νόιερ, ενώ εκτός αποστολής είναι και οι συμπαίκτες στην Ντόρτμουντ Μάρκο Ρόις και Μάριο Γκέτσε.
Για την Ισπανία επιστρέφει στην Εθνική ο Ντιέγκο Κόστα για πρώτη φορά μετά τον Ιούνιο του 2016, ενώ οι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι, Μοράτα, Φάμπρεγας και Πέδρο δεν υπολογίζονται από τον ομοσπονδιακό τεχνικό των ''Φούριας Ρόχας'' Ζουλέν Λοπετέγι.
Οι δύο ομάδες ξεκινούν μια σειρά από φιλικά παιχνίδια αρχής γενομένης από την Παρασκευή.
Την Τρίτη 27 Μαρτίου η Γερμανία φιλοξενεί στο Βερολίνο την Βραζιλία, ενώ η Ισπανία υποδέχεται στην Μαδρίτη την Αργεντινή.
Keywords
Τυχαία Θέματα