Μιλάμε με τον "panjs" για το πώς λειτουργεί μια ομάδα στο Clash Royale

Για δείτε.

Ο online ελληνικός προκριματικός του Red Bull M.E.O. by ESL έρχεται στις 17-18 Νοεμβρίου. Δήλωσε συμμετοχή τώρα εδώ κι ετοιμάσου για απίστευτα 1vs1 battles.

Εμείς μιλήσαμε με τις ήδη υπάρχουσες ανταγωνιστικές Clan της Ελλάδας με σκοπό να γνωρίσουμε

παίκτες που έχουν δώσει... ψυχή! Μερικές απλές απορίες λοιπόν καλείται να μας λύσει ο Πάνος "panjs" Σανιδάς από την ομάδα QLASH Hellas.

Πώς ακριβώς προπονείται μια ομάδα (clan) στο Clash Royale;

Τα μέλη της Clan προπονούνται κάθε μέρα μεταξύ τους μέσω φιλικών αγώνων και έτσι τους δίνεται η ευκαιρία και δυνατότητα να δοκιμάσουν διαφορετικές συνθέσεις decks δεδομένου ότι στα φιλικά το επίπεδο των καρτών δεν παίζει κανένα ρόλο. Όλα αυτά έχουν αποτέλεσμα ατομικά να βελτιωνόμαστε συνεχώς συμμετέχοντας τόσο σε τουρνουά εθνικού όσο και διεθνούς επιπέδου και ομαδικά, όσοι παίζουμε στα brackets της QLASH να δένουμε περισσότερο ως ομάδα και να φέρνουμε όλο και καλύτερα αποτελέσματα.

Ένας τρόπος προπόνησης επίσης είναι και τα καθημερινά wars όπου χρειάζεται σωστό gameplay και game sense γιατί δεν συναντάμε τα “γνωστά” meta decks.

Με ποιο τρόπο γίνεται η επιλογή παικτών σε μια ομάδα;

Η QLASH απευθύνεται και ψάχνει πάντα να βρει ανθρώπους που παίζουν το παιχνίδι σε καθημερινή βάση, είναι ανοιχτοί σε προτάσεις και έχουν ομαδική συμπεριφορά. Ένα ακόμα σοβαρό κριτήριο επιλογής είναι το game sense που το θεωρώ εξαιρετικά βασικό. Επίσης θα πρέπει το υποψήφιο μέλος να προπονείται καθημερινά παίζοντας με συνέπεια και καλά αποτελέσματα χρησιμοποιώντας decks διαφορετικής δυναμικότητας και διαφορετικής σύνθεσης. Επίσης πολύ σημαντική είναι η γενικότερη συμπεριφορά απέναντι στους συμπαίκτες και τους αντιπάλους του. Παίκτες οι οποίοι επιδεικνύουν αγενή συμπεριφορά απέναντι στους συμπαίκτες και τους αντιπάλους τους δεν έχουν θέση στην ομάδα μας.

Τι μπορεί να κερδίσει κανείς μέσα από μια Clan στο παιχνίδι;

Μέσα σε μια Clan βασικότερο είναι οι γνωριμίες που θα κάνεις, η καθημερινή επαφή με συγκεκριμένα άτομα που σε κάνει να δένεσαι. Έχω πολλούς φίλους που είμαστε μαζί από την πρώτη μέρα στο παιχνίδι.

Όσο αφορά ingame σε μια ομάδα που όλοι είναι σωστοί και δυνατοί παίχτες , με το χρόνο θέλοντας και μη, γίνεσαι καλύτερος. Ακόμα και ο “ανταγωνισμός” σε μορφή πλάκας σε κάνει καλύτερο όσο αφορά στα τρόπαια.

Όταν βρίσκεσαι σε μια χορηγούμενη clan σου δίνεται η δυνατότητα επίσης να παίζεις εβδομαδιαία τουρνουά , συγκεκριμένα εμείς ξεκινάμε στις 6 Νοεμβρίου τα player και clan brackets της QLASH όπου θα συναγωνιστούμε με όλες τις χώρες που εκπροσωπεί ο οργανισμός. Θα έχουμε αγώνες χώρα vs χώρα , player vs player με νοκαουτ αγώνες σε ομίλους και χρηματικά έπαθλα όπως και gems για όλες τις συμμετοχές ασχέτου θέσεως. Αντιλαμβάνεστε ότι γενικά άμα ασχοληθείς μπορείς να κερδίσεις πολλά πράγματα.

Πού μπορεί κάποιος να μάθει για την Clan σας και να ενημερώνεται για τις εξελίξεις;

Υπάρχει διαθέσιμο discord όπου όλες οι ενημερώσεις ανεβαίνουν εκεί. Αντίστοιχα μπορεί να ακολουθήσει τη σελίδα της ομάδας στο Facebook ή να μας δει live στο Twitch.

IGN Greece Παίξε Clash Royale στον ελληνικό προκριματικό του Mobile Esports Open Παίξε Clash Royale στον ελληνικό προκριματικό του Mobile Esports Open Ο δρόμος για τον Παγκόσμιο Τελικό του Clash Royale

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα