Επέστρεψε στις νίκες η Μαρσέιγ (video)

Ύστερα από τέσσερις ήττες σε όλες τις διοργανώσεις η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία κατόρθωσε να κερδίσει στο Βελοντρόμ την Ντιζόν με 2-0 και γκολ των Οκάμπος και Ραμί.

Με αλλαγές ξεκίνησε το ματς η Μαρσέιγ μετά την ήττα από την Μονπελιέ με τον Κώστα Μήτρογλου να πηγαίνει στην κορυφή να να χάνει σημαντικές ευκαιρίες προκειμένου να βάλει μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους. Το γκολ ήρθε στις καθυστερήσεις από κόρνερ του Παγέ με τον Αντίλ Ραμί να παίρνει την
κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και τον Λούκας Οκάμπος να ''κλέβει'' το γκολ από το Γάλλο στόπερ, σπρώχνοντας τη μπάλα στα στο βάθος της εστίας του Ρούναρσον.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μαρσέιγ περίμενε την Ντιζόν που δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Μανταντά που όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών.
Το γκολ του Ραμί στο 85ο λεπτό κλείδωσε την 8η νίκη της Μαρσέιγ στη σεζόν, ένα γκολ που ήρθε πάλι από στημένο του Παγέ και το γυριστό του Στρόουτμαν. ΄Ένα γκολ που πανηγυρίστηκε και από την αγαπημένη του Γάλλου στόπερ, Πάμελα Άντερσον που παρακολούθησε τον αγώνα από τις σουίτες του Βελοντρόμ.

Η Μαρσέιγ αφοσιώνεται πλόεν μονάχα στις εγχώριες διοργάνωσεις από την στιγμή που αποκλείστηκε από την Ευρώπη, δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, μετά την ήττα από τη Λάτσιο με 2-1.
Keywords
Τυχαία Θέματα