Κίτσιου: "Δίκαιη νίκη που μας δίνει δύναμη" (video)

O Στέλιος Κίτσιου μίλησε στα κανάλια Novasports και τον Κωστή Μπότσαρη για τη νίκη του ΠΑΟΚ και τη σημασία των τριών βαθμών για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Για τον τραυματισμό του: "Ήταν ένα χτύπημα που είχα από το πρώτο μέρος. Είμαι καλά όμως. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό".

Για το πρώτο του ματς ως βασικός: "Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη που πήρε η ομάδα γιατί είναι σημαντική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Το να κάνεις ντεμπούτο
μέσα Νοεμβρίου είναι λίγο περίεργο το συναίσθημα για μενα, αλλά το προηγούμενο διάστημα δεν ήταν και τόσο καλό ειδικά μετά το παιχνίδι με τον Άρη στο Κύπελλο. Δεν με επηρέασε όμως, δεν με έριξε, συνέχισα να δουλεύω και να περιμένω αυτή τη στιγμή".

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: "Κάθε παιχνίδι είναι σαν τελικός για εμάς. Σε κάθε ματς πρέπει να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς αν θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν καλύτεροι, αξίζαμε τη νίκη. Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Αν και όταν το σκορ είναι στο 2-1 στο τέλος πάντα έχεις άγχος, αλλά ήταν δίκαιο αποτέλεσμα".

Για το αν υπήρχε επιπλέον πίεση μετά την ήττα από τη Βίντι: "Στο ποδόσφαιρο πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Αυτό το παιχνίδι έχει τελειώσει, πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας. Πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα και αυτό είναι που μετράει".

Για το αν είχαν στο μυαλό τους την ήττα της ΑΕΚ από τον Ατρόμητο: "Ξέραμε για το αποτέλεσμα αλλά έπρεπε να κοιτάξουμε την δική μας ομάδα και το παιχνίδι μας. Έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και αυτό είναι που μετράει".

Για την σημασία αυτού του αποτελέσματος για τη συνέχεια: "Μας δίνει δύναμη και στη συνέχεια θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Θα δουλέψουμε μέχρι το τέλος και ελπίζω να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα".

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος: "Έχουμε το ματς Κυπέλλου και μετά θα πάρει η ομάδα κάποιες ανάσες γιατί έχουμε παίξει πάρα πολλά παιχνίδια και θα βοηθήσει όλους τους παίκτες να ξεκουραστούν".

Για το Κύπελλο μετά την ισοπαλία με τον Άρη: "Σε κάθε αγώνα παίζουμε για τους τρεις βαθμούς και για τη νίκη. Γιατί όχι να κατακτήσουμε ξανά το Κύπελλο. Είναι και αυτός ένας στόχος. Κοιτάμε τον αγώνα της Τετάρτης και συνεχίζουμε".
Keywords
Τυχαία Θέματα