Επέστρεψε στην Γιουνάιτεντ ο Σερ Άλεξ

Ο προπονητής – θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον επέστρεψε στο προπονητήριο του συλλόγου για πρώτη φορά από τότε που πέρασε την περιπέτεια με την αιμορραγία στον εγκέφαλο.
Ο 77χρονος, συνάντησε τον πρώην επιθετικό και σημερινό προπονητή της ομάδας, στο Κάρινγκτον το Σάββατο.

Ο Σκωτσέζος δεν συμμετείχε σε εκπαιδευτικές συναντήσεις κατά τη διάρκεια του διαστήματος που προπονητές του συλλόγου ήταν ο Μόγες και ο Φαν Γκάλ, αλλά είχε προσκληθεί από τον Ζοζέ Μουρίνιο.

«Απολάμβανε το χρόνο του στο γήπεδο»
δήλωσε ο Σόλσκιερ. «Είχε καλές συνομιλίες με όλο το προσωπικό και μας ενθάρρυνε συνέχεια».

Η Utd κέρδισε και τα τρία παιχνίδια της Premier League, με τον ερχομό του Σόλσκιερ, ο οποίος ανέλαβε την ομάδα μετά την απομάκρυνση του Μουρίνιο στις 18 Δεκεμβρίου, μέχρι το τέλος της σεζόν.
Εκτός από τον Σόλσκιερ, ο Σερ Άλεξ είδε και άλλες γνώριμες φιγούρες, όπως τον πρώην βοηθό του Μάικ Φίλαν που είναι και τώρα μέλος του προπονητικού τιμ και τον Μάικλ Κάρικ, επίσης μέλος της τεχνικής υποστήριξης του Σόλσκιερ.

Ο Σόλσκιερ, ο οποίος κέρδισε Τσάμπιονς Λιγκ, έξι πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα Αγγλίας ως παίκτης της Utd, ήταν ενθουσιασμένος που είδε και πάλι τον μέντορα του.
«Τον είχα για 15 χρόνια. Με έχει επηρεάσει πολύ. Ξέρει τα πάντα στην ομάδα. Ξέρει επίσης ότι θα κάνουμε ό, τι μπορούμε, μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο που είμαστε εδώ, για το σύλλογο».

Ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία του βρετανικού ποδοσφαίρου, ο Φέργκιουσον, κέρδισε 38 τρόπαια κατά τη διάρκεια των 26 ετών που ήταν υπεύθυνος στην Γιουνάιτεντ, πριν από τη συνταξιοδότησή του το 2013.
Έκανε επείγουσα χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο στις 5 Μαΐου και πέρασε αρκετές ημέρες στην εντατική. Τον Ιούλιο μίλησε δημοσίως για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια του.
Keywords
Τυχαία Θέματα