Με το δεξί ξεκίνησε το κανάλι του Jack Black στο Youtube

Όχι πως δεν το περιμέναμε.

Φαεινή φαίνεται να ήταν η ιδέα του Jack Black να ασχοληθεί με την δημιουργία περιεχομένου στο Youtube, καθώς μόλις μέσα σε μερικές μέρες, το κανάλι του, Jablinksi Games, έφτασε τους 2.1 εκατομμύρια subscribers.

Όπως αναφέρει το PCGamer, μόλις την πρώτη εβδομάδα εμφάνισής του είχε μαζέψει 1 εκατομμύριο subs,

χωρίς να υπάρχει, ακόμα, περιεχόμενο στο κανάλι. Όπως δείχνουν και τα νούμερα αυτά, ο Jack Black έχει γίνει ήδη αποδεκτός από το community, αν και θα ασχοληθεί με το φαγητό και τα ποτά, εκτός από το gaming.

Η ανακοίνωση του καναλιού του ηθοποιού αποτέλεσε έκπληξη για τον κόσμο, ενώ το βίντεο 28 δευτερολέπτων που δημοσίευσε για να το ανακοινώσει μάζεψε 6.4 εκατομμύρια views. Παράλληλα, το δεύτερο βίντεο για τους 1 εκατομμύριο συνδρομητές έφτασε τα 5.1 εκατομμύρια views, οπότε μόνο θετικά αποτελέσματα βλέπουμε από περιεχόμενο 77 συνολικά δευτερολέπτων.

Ηθοποιός, τραγουδιστής και πλέον Youtuber, ο Jack Black υποσχέθηκε πως θα είναι καλύτερος από τον Ninja και τον PewDiePie και εμείς αναμένουμε τα αποτελέσματα.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN Greece Ο Jack Black μας σύστησε το νέο του κανάλι στο YouTube Συνέχεια αποκτά το "Pick of Destiny" του Jack Black Ο Jack Black προκαλεί με το 'School of Ragnarok'

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα