Επέστρεψε και τραυματίστηκε ξανά ο Όξλεϊντ-ΤσάμπερλεΪν! (photos)

Ο Άλεξ Όξλεϊντ-ΤσάμπερλεΪν τραυματίστηκε και πάλι μετά την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.Ο Άγγλος μέσος αναγκάστηκε να αποχωρήσει στο 41ο λεπτό στο ματς της U23 της Λίβερπουλ με την Ντέρμπι το βράδυ της Παρασκευής.

Ο 25χρονος μέσος έκανε την πρώτη εμφάνισή του σε αγώνα μετά από 11 μήνες, έχοντας περάσει πολύ δύσκολες 318 ημέρες.Ο πρώην άσος της Άρσεναλ είχε πάθει ζημιά στους συνδέσμους στο γόνατο του κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Ρόμα στο Άνφιλντ, τον περασμένο
Απρίλιο.
Ο Όξλεϊντ-ΤσάμπερλεΪν αναμενόταν να παίξει ολόκληρο το πρώτο μισό της του αγώνα της Premier League 2 στο «Μουρ Φαρμ», αλλά αποχώρησε υπό τον κίνδυνο να υποστεί κάποιον σοβαρό μυϊκό τραυματισμό, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις.

Ο 25χρονος μέσος σε δράση

Επίσημα από την ομάδα τόνισαν ότι η αντικατάσταση του ήταν για προληπτικούς λόγους και ότι ο παίκτης πήγε κατευθείαν στο γυμναστήριο.
«Προφανώς είχε ένα θέμα, αλλά ελπίζουμε ότι δεν είναι τίποτα σημαντικό», είπε ο τεχνικός της U23, Νιλ Κρίτσλι.«Το καθησυχαστικό είναι ότι οι ενοχλήσεις δεν έχουν σχέση με το γόνατό του, γι' αυτό νιώθει ανακουφισμένος που δεν υπάρχουν προβλήματα με αυτό.Απολάμβανε την επιστροφή του, ήταν ευτυχής που παίζει ξανά. Η ιδέα ήταν να παίξει μόνο για 45 λεπτά το πολύ.Ας ελπίσουμε ότι δεν είναι τόσο κακός ο τραυματισμός όσο φαινόταν αρχικά. Είναι ίσως ένα είδος μυϊκού προβλήματος, αλλά τώρα δεν μπορεί να εκτιμηθεί επακριβώς».
Keywords
Τυχαία Θέματα