Προχωράει ο μετεγγραφικός σχεδιασμός

Η διοίκηση του Ολυμπιακού προχωράει τον μετεγγραφικό σχεδιασμό, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ήδη οι ιθύνοντες της ομάδας μελετούν διάφορους στόχους για το προσεχές καλοκαίρι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι “ερυθρόλευκοι” έχουν ήδη “κλείσει” τον Φιορίν Ντουρμισάι και το προσεχές χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν και άλλες
παρόμοιες κινήσεις. Ένας από τους παίκτες, οι οποίοι φέρονται να βρίσκονται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού φαίνεται να είναι ο Ματέο Γκαρσία του Άρη. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής έχει την εφετινή σεζόν οκτώ γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Γκαρσία είναι δανεικός από τη Λας Πάλμας, η οποία δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο παραχώρησής του, εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά. Ο παίκτης δεσμεύεται έως το 2020. Παράλληλα, στο στόχαστρο των Πειραιωτών φέρεται να βρίσκεται και ο Φώτης Ιωαννίδης, Ο ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακου αρέσει στους ιθύνοντες του Ολυμπιακού, οι οποίοι θεωρούν πως μπορεί να αποτελέσει επένδυση για το μέλλον. Τέλος, δημοσιεύματα θέλουν τους Πειραιώτες να εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν για τον δανεισμό του Κώστα Μαυροπάνου από την Άρσεναλ, καθώς ο 21χρονος αμυντικός δεν υπολογίζεται από τον Ουνάι Έμερι.
Keywords
Τυχαία Θέματα