Αισιοδοξία αθώωσης του Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίζεται αισιόδοξος πως θα αθωωθεί για την υπόθεση του βιασμού της Κάθριν Μαγιόρκα, μετά τις έρευνες που διεξάγει η αστυνομία του Λας Βέγκας. Σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο, ο δικηγόρος του επιθετικού της Γιουβέντους, Πίτερ Κρίστιανσεν είχε συνάντηση με τους ιθύνοντες της αστυνομίας της αμερικανικής πόλης, από τους οποίους ενημερώθηκε για τα έως τώρα ευρήματα των ερευνών τους. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο
δικηγόρος του Πορτογάλου παίκτη εμφανίζεται ικανοποιημένος με την έως τώρα έρευνα και θεωρεί πως όλα τα στοιχεία θα αποδείξουν την αθωότητα του πελάτη του. Μάλιστα, ενημέρωσε τον Ρονάλντο για την πορεία των ερευνών, σε συνάντηση που είχαν οι δυο τους.

Ο Κρίστιανσεν σχολίασε την πορεία των ερευνών στην ιστοσελίδα «Correio de Manha»: «Η υπόθεση εξακολουθεί να αποτελεί αντικείμενο έρευνας από την αστυνομία του Λας Βέγκας και δεν αναμένεται να τελειώσει σύντομα. Μετά από αυτό, αν υπάρχει κάποια αιτιολόγηση, η υπόθεση μπορεί να παραδοθεί στην Δημόσια Εισαγγελία, για μια μακρά εξέταση όλων των αποδεικτικών στοιχείων. Αυτό θα πάρει σίγουρα πολύ χρόνο».
Keywords
Τυχαία Θέματα