Παραμένει στα πιτς ο Τζόουνς

Τα μαζεμένα προβλήματα τραυματισμών δεν λένε να αφήσουν τον ΠΑΟΚ να ησυχάσει, τώρα στην αρχή της τρέχουσας σεζόν. Το προηγούμενο διάστημα ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είχε να διαχειριστεί τις απουσίες των Φιλ Γκος, Ντάριους Γκάρετ και Τζαμάλ Τζόουνς. Απουσίες, οι οποίες, όπως αποδείχθηκε, κόστισαν στην ομάδα. Από χθες (16/10) έχουν αρχίσει οι επιστροφές, όμως, το ρόστερ δεν αναμένεται να γεμίσει πλήρως έως το ερχόμενο παιχνίδι απέναντι στον Προμηθέα Πάτρας (20/10).
Ο λόγος είναι ότι ναι μεν μπήκε ήδη ο Γκος σε επίσημο αγώνα,
κόντρα στη Βόννη, όμως, τόσο ο Γκάρετ, όσο και ο Τζόουνς έχουν ακόμη ενοχλήσεις. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από πλευράς των "ασπρόμαυρων", ο Γκάρετ παρουσιάζεται σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα και αναμένεται να είναι στην αποστολή για τον αγώνα με την ομάδα της Πάτρας. Αντιθέτως, ο Τζόουνς αναμένεται να παραμείνει στα πιτς!
Ο τελευταίος κάνει αγώνα να αφήσει πίσω του τον τραυματισμό στο πόδι. Δεν έχει φτάσει ακόμη, όμως, σε σημείο να μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής σε παιχνίδι. Βεβαίως, υπάρχουν λίγες ημέρες ακόμη έως την αναμέτρηση με τον Προμηθέα, αλλά δύσκολα θα πάρει θέση στην αποστολή.
Keywords
Τυχαία Θέματα