Έπεσε η Δαμόκλειος σπάθη για το "South Park" στην Κίνα

Ο Randy φταίει για όλα.

Η αμφιλεγόμενη ενήλικη σειρά κινουμένων σχεδίων "South Park" πυροδότησε την έκρηξη της Κινέζικης Κυβέρνησης, η οποία μετά την προβολή του πρόσφατου επεισοδίου της, αποφάσισε να την απαγορεύσει μιας για πάντα.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, οτιδήποτε σχετικό με το "South Park", από βίντεο μέχρι συζητήσεις στο διαδίκτυο, έχουν εξαφανιστεί

από τις κινέζικες ιστοσελίδες.

Ο Randy Marsh στο "Band in China".

Αυτή η κίνηση είναι η απάντηση της κυβέρνησης στο επεισόδιο της 23ης σεζόν "Band in China", όπου βλέπουμε τον Randy Marsh να προσπαθεί να πουλήσει "Tegridy Farms" (είδος μαριχουάνας), στην Κίνα και φυλακίζεται. Το επεισόδιο ασκεί κριτική στην έλλειψη ελευθερίας λόγου από την κυβέρνηση της χώρας, κάνοντας αναφορά και σε ένα πρόσφατο διαδικτυακό meme.

Δεδομένου του τίτλου του επεισοδίου, οι δημιουργοί Trey Parker και Matt Stone, περίμεναν την εν λόγω εξέλιξη.

"Όπως και στο NBA, καλωσορίζουμε τους Κινέζους λογοκριτές στα σπίτια μας και στις καρδιές μας", είπαν οι δημιουργοί σε δήλωσή τους. "Και εμείς αγαπάμε τα χρήματα περισσότερο από την ελευθερία και τη δημοκρατία. Ο Xi δεν μοιάζει με τον Winnie the Poo καθόλου [ένα από τα meme]. Δείτε το 300ο επεισόδιο. Να ζήσει το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας. Ας είναι ο φθινοπωρινός θερισμός άφθονος. Είμαστε εντάξει, Κίνα;"

Το "South Park" έχει ανανεώσει τη σειρά για τρεις ακόμα σεζόν. Η σειρά έχει κερδίσει πέντε βραβεία Emmy, ενώ η ταινία "South Park: Bigger, Longer & Uncut" (1999) ήταν υποψήφια για Όσκαρ. Περιστρέφεται γύρω από τέσσερα αγόρια, τους Stan Marsh, Kyle Broflovski, Eric Cartman και Kenny McCormick, και εξιστορεί τις περιπέτειές τους στην ομότιτλη πόλη όπου ζουν.

Οι Parker και Stone έχουν γράψει και σκηνοθετήσει κάθε επεισόδιο από το 1997 και θα συνεχίσουν να το κάνουν για τις επόμενες σεζόν. Μαζί με τους Anne Garefino και Frank C. Agnone II είναι εκτελεστικοί παραγωγοί, ενώ οι Eric Stough, Adrien Beard, Bruce Howell και Vernon Chatman βρίσκονται στην παραγωγή. Ο Chris Brion είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής της σειράς.

Η 23η σεζόν έκανε πρεμιέρα στις 25 Σεπτεμβρίου, ενώ το 300ο επεισόδιο της σειράς έρχεται αυτήν την εβδομάδα. Μην ξεχάσετε να δείτε την διαγραμμένη σκηνή της 22ης σεζόν. Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN Greece
Keywords
Τυχαία Θέματα