Επαφές για να ανανέωση με τον Ινσούα

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού θέλουν να διατηρήσουν τον Εμάνουελ Ινσούα στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και μετά το 2020, όταν και λήγει το συμβόλαιό του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο αδερφός και μάνατζερ του Αργεντινού μπακ, Μασιμιλιάνο Ινσούα είχε μια πρώτη επαφή με τη διοίκηση του “τριφυλλιού”, όπου συζητήθηκε το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας των δυο πλευρών. Ο Νίκος Νταμπίζας
αναμένεται να έχει νέα επαφή μαζί του και μετά το ματς με τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα, ώστε να ξεκαθαρίσει το συγκεκριμένο θέμα.

Την ίδια στιγμή, οι “πράσινοι” συνεχίζουν τις επαφές με τον Αντονί Μουνιέ, για τη λύση της συνεργασία των δυο πλευρών. Ο Γάλλος παίκτης δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο αποχώρησης, εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά από τους “πράσινους”. Ο εκπρόσωπος του Μουνιέ φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει στους “πράσινους”, πως για να λυθεί η συνεργασία των δυο πλευρών, θα πρέπει να καταβληθεί στον πελάτη του και το συμβόλαιο της νέας αγωνιστικής περιόδου, κάτι που δε θέλει η διοίκηση του “τριφυλλιού” και οι επαφές των δυο πλευρών, αναμένεται να συνεχιστούν, ώστε να βρεθεί η “χρυσή τομή”.
Keywords
Τυχαία Θέματα