Θα το παλέψει για τον Αραούχο

Η διοίκηση της ΑΕΚ φέρεται αποφασισμένη να κάνει ότι περνάει από το χέρι της, προκειμένου να επαναφέρει τον Σέρχιο Αραούχο στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες της Ένωσης θα έχουν σύντομα επαφές με τη Λας Πάλμας, προκειμένου να βρεθεί η “χρυσή τομή” και να
αποκτηθεί ο Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα, για λογαριασμό των “κιτρινόμαυρων”. Η διοίκηση της ΑΕΚ θεωρεί πως η ισπανική ομάδα προσπαθεί να αυξήσει την τιμή πώλησης του παίκτη, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις για υψηλές οικονομικές απαιτήσεις και για ενδιαφέρον από ομάδα του αμερικανικού πρωταθλήματος. Παράλληλα, η ΑΕΚ θεωρεί πως η συγκεκριμένη υπόθεση μπορεί να τραβήξει έως το τέλος του καλοκαιριού και πως θα χρειαστεί υπομονή.

Σημαντικό ρόλο στο θέμα του Αραούχο θα παίξει και η πορεία των διαπραγματεύσεων της ΑΕΚ με τη Ρόμα, για την παραμονή του Εζεκιέλ Πόνσε. Αν βρεθεί η “χρυσή τομή” με την ιταλική ομάδα για την παραμονή του Αργεντινού επιθετικού, τότε δύσκολα θα γίνει κίνηση για την απόκτηση του Αραχούο. Το “αγκάθι” για την ΑΕΚ στην περίπτωση του Πόνσε, είναι οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις της Ρόμα, για την παραχώρηση του παίκτη. Ο Πόνσε από την πλευρά του θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα και τη νέα σεζόν, από τη στιγμή που ο Μανόλο Χιμένεθ τον υπολογίζει για το βασικό σχήμα της Ένωσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα