Πολλά θα κριθούν από το μέλλον του Μπλατ

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το πλάνο της διοίκησης του Ολυμπιακού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αφού πρώτα υπάρξει επαφή με τον Ντέιβιντ Μπλατ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες των Πειραιωτών θέλουν να ξεκαθαρίσει πρώτα το αν θα παραμείνει ο έμπειρος κόουτς στον πάγκο της ομάδας και τη νέα σεζόν, πριν προχωρήσουν
στον σχεδιασμό της νέας ομάδας. Αν τελικά αποχωρήσει ο Μπλατ από τον πάγκο του Ολυμπιακού, τότε θα ξεκινήσουν άμεσα οι διερευνητικές επαφές, με τους υποψηφίους για τον πάγκο των “ερυθρολεύκων”.

Από εκεί και πέρα, δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Βασίλη Σπανούλη στο ρόστερ της ομάδας, ενώ θα γίνουν προσπάθειες για να αποκτηθεί ένας γκαρντ, ο οποίος θα κληθεί να κάνει τη διαφορά τη νέα σεζόν. Παράλληλα, στόχος των αδερφών Αγγελόπουλου είναι να αποκτηθούν νεαροί Έλληνες παίκτες, πάνω στους οποίους θα χτιστεί ο νέος Ολυμπιακός. Τέλος, μέχρι το τέλος της σεζόν θα ξεκαθαρίσει το αν την επόμενη αγωνιστική περίοδο οι Πειραιώτες θα αγωνίζονται μόνο στην Euroleague ή αν θα πάρουν μέρος στην Αδριατική λίγκα, με τον οποίο βρίσκονται σε επαφές.
Keywords
Τυχαία Θέματα