Εορταστική αφίσα "Star Wars" αποκάλυψε η Lucasfilm

Παλιοί και νέοι χαρακτήρες, όλοι εδώ.

Η Lucasfilm ανακοίνωσε τους ηθοποιούς και τους καλλιτέχνες που θα παρευρεθούν στο Star Wars Celebration (11-15 Απριλίου) στο Σικάγο και αποκάλυψε την εορταστική αφίσα του event.

Στην αφίσα βλέπουμε και τις δύο πλευρές να χωρίζονται από το σύμβολο του Jedi Order και την ακτίνα ενός φωτόσπαθου. Ο Luke Skywalker και ο Darth Vader

φαίνονται ξεκάθαρα στην κορυφή της αφίσας, με άλλους χαρακτήρες πιο κάτω, ο καθένας στην πλευρά όπου ανήκει.

Οι Yoda, Obi-Wan Kenobi, Leia Organa και Han Solo εμφανίζονται στη φωτεινή πλευρά, δίπλα στους πιο νέους Rey και Finn. Στη σκοτεινή πλευρά μπορούμε να δούμε τους Darth Sidious, Count Dooku, Darth Maul και Boba Fett, όπως και τους νεώτερους Kylo Ren και Captain Phasma.

Η Queen Amidala (Padme) είναι τοποθετημένη με έξυπνο τρόπο στη μέση, κατά κύριο λόγο για να δείξει τον διχασμό που υπέστη, και την ισάξια σχέση που είχε και με τις δύο πλευρές, με τον Luke και τον Anakin (Vader).

Αποκλειστική αφίσα για το Star Wars Celebration που θα πραγματοποιηθεί στο Σικάγο (2019)

Στο event θα παρευρεθεί ο Joonas Suotamo, ο Φιλανδός ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Chewbacca στις νεώτερες ταινίες, όπως και ο Sam Witwer (Darth Maul) από το "Star Wars: The Clone Wars", "Star Wars Rebels" και "Solo: A Star Wars Story".

Μεταξύ των παρευρισκόμενων θα είναι ο Greg Grunberg, ο οποίος ενσάρκωσε τον πιλότο της Αντίστασης Snap Wexley στο "The Force Awakens", ο Dave Chapman, ο οποίος έδωσε ζωή στους BB-8, Rio Durant και Lady Proxima, ο Greg Proops, που χάρισε τη φωνή του στους Jak Sivrak και Garma του "Star Wars: Resistance", αλλά και στον Fode από το "The Phantom Menace", ο Paul Kasey, που ενσάρκωνε τον Admiral Raddus στο "Rogue One" και τον Ello Asty στο "The Force Awakens", ο Ian McElhinney, ο οποίος έπαιξε τον General Dodonna στο "Rogue One" και ο Orli Shoshan, γνωστός για τον ρόλο του ως Jedi Master, Shaak Ti, στο "Attack of the Clones" και "Revenge of the Sith".

Καλλιτέχνες που θα δώσουν το παρόν θα είναι οι Darren Tan, Jason Christman, Zoltan Simon, Dianne Harrop, Kayla Woodside, Adrianna Vanderstelt και Danny Haas.

Θυμηθείτε τις γνώμες μας για τις πιο πρόσφατες εισαγωγές στον κόσμο του "Star Wars", "The Force Awakens", "Rogue One", "The Last Jedi" και "Solo".

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

IGN Greece Star Wars Galaxy of Adventures: Η σειρά για τη νέα γενιά των φαν του 'SW'
Keywords
Τυχαία Θέματα