Έγιναν τα πρώτα βήματα για το σενάριο του "Baby Driver 2"

Baby βρίσκεται σε ένα νέο μέρος".

Ο Edgar Wright έχει σχέδια για το μέλλον, και μέσα σε αυτά είναι το sequel του προτεινόμενου για τρία Όσκαρ "Baby Driver". Ένα project που φαίνεται να προχωράει σταθερά,

με τα πρώτα ίχνη να έχουν ήδη μπει στις σεναριογραφικές του σελίδες.

Μαθαίνουμε από το The Wrap (και μετά από συνομιλία του ίδιου του σκηνοθέτη με το Empire) πως ιδέες για το sequel υπάρχουν και θα προχωρήσουν την εξέλιξη της ιστορίας.

"Με τα περισσότερα sequel χρειάζεται να επινοήσεις κάτι ώστε να μπορέσουν να γυρίσουν στο σημείο μηδέν, εκτός και αν υπάρχει κάπου βαθύτερα για να πας", δήλωσε ο Wright και συμπλήρωσε πως, "Πιστεύω πως με το 'Baby Driver' υπάρχουν περισσότερα που μπορείς να κάνεις σε αυτόν τον τομέα, και έχω κατά κάποιον τρόπο μία ιδέα πως αν έκανες μία άλλη [ταινία] θα ανέτρεπες την εμπλοκή του [Baby] στο έγκλημα με έναν διαφορετικό τρόπο ώστε να μην είναι πλέον μαθητευόμενος".

Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης Wright επιβεβαίωσε ότι, "Υπάρχει ένα πρώτο προσχέδιο του 'Baby Driver 2'". Όσον αφορά την υπόθεση, μέσα στο 2017 ο ίδιος είχε αναφερθεί στο φινάλε της ταινίας και τόνισε ότι, "Ο Baby βρίσκεται σε ένα νέο μέρος".

Στην αρχική ταινία του 2017 πρωταγωνιστούσε ο Ansel Elgort, ως Baby, ο νεαρός που έκανε το ντεμπούτο του για την ταινία "Carrie", εμπνευσμένη από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Stephen King.

Ο Wright ετοιμάζεται να κάνει και το ντεμπούτο του στον κινηματογραφικό χώρο των θρίλερ και ταινιών τρόμου. Στην ίδια συνέντευξη του με το Empire δήλωσε, όσον αφορά τη νέα του ταινία, πως "Συνειδητοποίησα ότι δεν έχω κάνει ταινία για το κεντρικό Λονδίνο, ιδίως το Σόχο, αν και έχω περάσει γύρω στα 25 χρόνια εκεί. Με τις ταινίες 'Hot Fuzz' και 'Shaun of the Dead' έκανα ταινίες για τα μέρη που έχω ζήσει. Σε αυτήν την ταινία θα δείτε το Λονδίνο στο οποίο υπήρχα", ενώ περιέγραψε και ποιες κλασικές ταινίες αποτέλεσαν έμπνευση για το επόμενο του εγχείρημα.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece [Updated] Νικητές "Διαγωνισμός: Κερδίστε το soundtrack της ταινίας "Baby Driver" και διπλές προσκλήσεις για την avant premiere"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα