'Έντονες φήμες' για 'γεμάτο' post-launch πρόγραμμα του Smash Bros Ultimate

Καλά όλα αυτά, αλλά ο Waluigi που είναι;

Φήμες της τελευταίας στιγμής υποστηρίζουν, ότι το νέο Super Smash Bros. Ultimate θα υποστηριχθεί σταθερά μετά την κυκλοφορία του, η οποία δεν θα περιορίζεται στις προσθήκες νέων fighters, αλλά θα προσφέρει επιπλέον δωρεάν game modes και Spirits.

Μπορεί να πρόκειται

απλώς για μία φήμη, όμως αυτή ήταν και η αφορμή για περισσότερο ενθουσιασμό από τη μεριά των fans, που περιμένουν με υπομονή την κυκλοφορία του Ultimate, όπως αναφέρει το Comicbook.com

Η πλειοψηφία του κοινού ελπίζει να ξαναδεί παλαιότερα game modes της σειράς Smash Bros. στη νέα της προσθήκη για το Nintendo Switch. Παρόλα αυτά, θα πρέπει να περιμένουμε πρώτα για την επίσημη ανακοίνωση αυτού του πλάνου από τη μεριά της Nintendo.

Τουλάχιστον, η αναμονή δεν θα διαρκέσει για πολύ, καθώς το Smash Bros. Ultimate θα κυκλοφορήσει στις 7 Δεκεμβρίου για τα Nintendo Switch.

Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια "πατάτα" που είπε, μπορείτε να τον βρείτε στον κοντινότερο Blacksmith, να ακονίζει τη χολή του για τα επόμενα παιχνίδια της χρονιάς.

IGN Greece Έχουμε νέα για το Super Smash Bros. Ultimate Super Smash Bros. Ultimate - Isabelle Fighter Reveal Trailer Super Smash Bros. Ultimate - King K. Rool Gameplay - Gamescom 2018

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα