Ο Doomsday, Sam Witwer, έχει "μπλέξει" με την οικογένεια El

Από το "Smallville" στο "Supergirl".

Από το "Smallville" ως Davis Bloome στο "Supergirl" ως Agent Liberty, ο Sam Witwer έχει μπλέξει για τα καλά με την οικογένεια του Superman.

Σύμφωνα με το EW, o Witwer θα ενσαρκώσει τον χαρακτήρα ως ο κακός και τρομοκρατικός ιδρυτής της "Children of Liberty", την ομάδα μίσους που υποστηρίζει μία γραμμή με επίκεντρο τους ανθρώπους. Θα αποδειχθεί, τελικά, μεγάλο πρόβλημα για τη Supergirl (Melissa Benoist) και την D.E.O.

Με

παρόμοιο τρόπο, ο Witwer αποτέλεσε πρόβλημα και για τον Superman στην 8η σεζόν της σειράς "Smallville", αφού υποδύθηκε τον μεγάλο του αντίπαλο, Doomsday. Ο ηθοποιός δεν είναι, όμως, γνωστός μόνο μέσα από τη σειρά για τον σούπερ ήρωα της DC. Η φωνή του ειδικά έχει ακουστεί σε αρκετούς ρόλους από το franchise του "Star Wars". Ακούστηκε ως Starkiller για τα παιχνίδια της σειράς "The Force Unlseashed" και ως Darth Maul στις σειρές κινουμένων σχεδίων "Star Wars: The Clone Wars" και "Star Wars Rebels".

Μερικούς ακόμη ρόλους είχε και για άλλα παιχνίδια από τον κόσμο του "Star Wars" ενώ, επιπλέον, δάνεισε τη φωνή του στον χαρακτήρα The Apprentice από το "Soul Calibur IV" , στον Jason του "Infamous" και αναμένεται να ακουστεί στο "Days Gone".

Η 4η σεζόν του "Supergirl" θα κάνει πρεμιέρα φέτος, στις 14 Οκτωβρίου στο CW. Η σειρά για την Kara Danvers θα επιστρέψει με μία απώλεια, σύμφωνα με την υπόθεση που έχει προηγηθεί στην τελευταία σεζόν.

Πολλές ακόμα σούπερ-σειρές επιστρέφουν, γι'αυτό συμβουλευτείτε τον Τηλεοπτικό Οδηγό του IGN για να μη χάσετε καμία.

Ακόμα περισσότερα νέα θα καταφθάσουν στο SDCC 2018 πολύ, πολύ σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN.

Βρείτε τα πάντα για το SDCC 2018 στο ειδικό hub του IGN Greece.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΤο "Supergirl" επιστρέφει με μία απώλεια και μία origin ιστορίαSupergirl: Φωτογραφίες από το επεισόδιο "Shelter From the Storm"Supergirl: Φωτογραφίες από το επεισόδιο "Of Two Minds"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα