Ενρίκε: «Μέσι ξεκίνα να τρέχεις γιατί μας γ...»

Ο Έκτορ Ενρίκε σχολίασε την εικόνα της Εθνικης Αργεντινής και ήταν ιδιαίτερα επικριτικός με τον Λιονέλ Μέσι. Οι «αλμπισελέστε» έχουν μια τελευταία ευκαιρία για να περάσουν στην επόμενη φάση. Στο παιχνίδι με την Νιγηρία, η νίκη για την Αργεντινή είναι μονόδρομος, αν θέλουν να βρίσκονται στην επόμενη φάση του Μουντιάλ. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 1986 κατακεραύνωσε τον Λιονέλ Μέσι, ενώ μέχρι τώρα η Αργεντινή δεν μπορεί να υπολογίσει στον καλύτερο της παίκτη αφού οι εμφανίσεις του είναι απογοητευτικές.

Πρόβλεψε το σκορ των αγώνων του Mundial
και κέρδισε 1 ταξίδι στην Ισπανία για να δεις τον αγώνα του International Champions Cup μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Ίντερ!

«Το πρώτο πράγμα που κοιτάς, είναι πώς αντιμετωπίζεις τους παίκτες. Ποιοι είναι αυτοί δηλαδή; Αν δεν μπορώ να πω σε έναν παίκτη ότι δεν έπαιξε καλά... Ποιος στο δ@@@λο είναι ο Μέσι που δεν τρέχει;

Ο Μαραντόνα ήταν ο καθρέπτης και δεν επέτρεπε σε κανέναν να χαμηλώσει το κεφάλι. Έτρεχε περισσότερο από τον καθένα, θύμωνε περισσότερο από τους άλλους. Δεν ξέρω τι συμβαίνει τώρα. Είναι κακομαθημένα μωρά. Διάολε, Μέσι, ξεκίνα να τρέχεις γιατί μας γαμ@@@. Υπάρχουν παίκτες που δεν αξίζουν να φοράνε αυτή τη φανέλα», ήταν το σχόλιο του Ενρίκε.
Keywords
Τυχαία Θέματα