«Ευχής έργον ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φέρεται να θεωρεί θετική την ενδεχόμενη μετακόμιση του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ αλλά και του Ερασιτέχνη, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον αθλητικό Τύπο του Σαββάτου, αντέδρασε θετικά στην είδηση ότι η ΠΑΕ «βολιδοσκοπεί» την διοίκηση του ΟΑΚΑ,
καθώς θεωρεί ότι πιθανή χρήση του συγκεκριμένου γηπέδου από το «τριφύλλι», φέρνει ένα βήμα πιο κοντά την υλοποίηση της «Παναθηναϊκής Πολιτείας» που θέλει να δημιουργήσει στον χώρο μέσω του «Athens Alive». Έτσι, χαρακτηρίζει «ευχής έργον» πιθανή επιστροφή της ΠΑΕ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Επίσης, ο Γιαννακόπουλος θεωρεί ότι κάτι τέτοιο θα είναι θετικό για τον Ερασιτέχνη, καθώς περισσότερα έσοδα για την ΠΑΕ μέσω εισιτηρίων θα σημάνει πιο πολλά χρήματα και για τα υπόλοιπα τμήματα. Παράλληλα, ο Ερασιτέχνης θα μπορέσει να αξιοποιήσει το «Απόστολος Νικολαΐδης», ενώ υπάρχει πάντα στο προσκήνιο και το θέμα της ρύθμισης της οφειλής 600.000 ευρώ από την ΠΑΕ για την χρήση της Λεωφόρου.

Τέλος, στα ρεπορτάζ τονίζεται, ότι ο Γιαννακόπουλος θέλει να μεταφέρει στο ΟΑΚΑ και τις ομάδες βόλεϊ ανδρών - γυναικών, αλλά και το μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού.
Keywords
Τυχαία Θέματα