Ένας cowboy πήρε τη θέση του Rambo στην επόμενη ταινία του

Τα γυρίσματα ξεκινούν.

Η πέμπτη ταινία με τον βετεράνο του Βιετνάμ που το όνομα του ακούγεται ακόμα από το 1982, Rambo, είναι γεγονός και ξεκινά τα γυρίσματα του.

Ο πασίγνωστος πρωταγωνιστής Sylvester Stallone, που το όνομα του έχει συνδεθεί αρκετά με τον ρόλο, αρχικά είχε αποχαιρετήσει τον ρόλο που τον ακολουθούσε από την πρώτη του ταινία, με τίτλο "First Blood". Το 2016 είχε δηλώσει σχετικά πως, "Η καρδιά θέλει, αλλά το σώμα

λέει 'Μείνε σπίτι!'.

Οι συνθήκες άλλαξαν, ωστόσο, όταν ο πρωταγωνιστής αποφάσισε να επιστρέψει ακόμα μια φορά, για να σώσει την κόρη ενός φίλου του. Για την επόμενη ταινία ο Rambo, που πλέον δουλεύει σε ένα ράντζο, θα καταλήξει να περνάει τα σύνορα Μεξικού-ΗΠΑ και να έρχεται αντιμέτωπος με ένα από τα πιο βίαια καρτέλ του Μεξικού.

Τα γυρίσματα της νέα του ταινίας έχουν ξεκινήσει και μας ενημέρωσε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, όπως μεταφέρει το Collider. Μαζί με την είδηση πως, "Σήμερα ξεκινάμε τα γυρίσματα...!", ο ηθοποιός μετέφερε και δύο φωτογραφίες του σε μία απρόσμενη εμφάνιση για το θέμα.

Τον Rambo περιμέναμε, έναν cowboy βλέπουμε. Ο Stallone έχει φορέσει παντελόνι με κρόσσια και καουμπόικο καπέλο, φορά και το τελευταίο του αξεσουάρ, ένα ζευγάρι γάντια ιππασίας, δείχνοντας πόσο έτοιμος είναι και, πιθανότατα, μπαίνει στο πλατό.

Τα σκηνοθετικά ηνία κρατά ο Adrian Grunberg του "Get the Gringo" και την παραγωγή ο Avi Lerner του franchise "The Expendables".

Αρκετά αναμένονται να απαντηθούν σχετικά με το αν αυτή θα είναι και η οριστική εμφάνιση του Rambo στην πέμπτη του ταινία. Οι απαντήσεις θα καταφθάσουν, γι'αυτό μείνετε συντονισμένοι για να μη χάσετε τίποτα.

Για κάθε ταινία που θα βρεθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες αυτόν τον μήνα, ενημερωθείτε από τον Κινηματογραφικό Οδηγό.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceRambo: Ο Sylvester Stallone ξαναβάζει την hardcore κορδέλα του για 5η φοράO Sylvester Stallone αποχαιρετά επίσημα τον ρόλο του RamboΦημολογείται νέος τίτλος για Rambo 5

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα