H πρώτη σεζόν του Wheel of Time θα επικεντρωθεί στην Moraine

Και ο τροχός γυρίζει...

To Amazon ξεκίνησε να μιλάει επίσημα περισσότερο για τη μεταφορά της σειράς βιβλίων "The Wheel of Times" του Robert Jordan σε μονόωρη τηλεοπτική σειρά, με τον Rafe Judkins (Agents of SHIELD, Chuck) στο τιμόνι.

Το κανάλι δημοσίευσε την επίσημη περίληψη της πρώτη σεζόν, που αφήνει να εννοηθεί ότι θα επικεντρωθεί στον οπτική γωνία της Moraine, σε αντίθεση με το αντίστοιχο βιβλίο

που παρουσιάζει τα γεγονότα κυρίως μέσω του Rand, ενώ υπάρχουν επίσης μερικές διαφορές στην γενική παρουσίαση της ιστορίας, που δεν γνωρίζουμε αν είναι επίτηδες για να μην αποκαλυφθούν πολλά ή όντως αλλάζουν κάποια βασικά πράγματα σε αυτήν. Η περίληψη γράφει:

"Το Wheel of Time διαδραματίζεται σε έναν επικό κόσμο όπου η μαγεία είναι υπαρκτή αλλά μόνο οι γυναίκες μπορούν να την χρησιμοποιήσουν. Που σημαίνει ότι σε αυτή τη σειρά - οι γυναίκες κρατάνε τα κλειδιά της εξουσίας. Η ιστορία ακολουθεί την Moraine, μέλος μιας ισχυρής οργάνωσης γυναικών - των Aes Sedai, καθώς ξεκινά μια επικίνδυνη περιπέτεια με πέντε νεαρούς συντρόφους, άντρες και γυναίκες. Η Moiraine ενδιαφέρεται για αυτά τα πέντε άτομα γιατί πιστεύει ότι ένα από αυτά ίσως είναι η μετενσάρκωση ενός απίστευτα ισχυρού ατόμου, που οι προφητείες λένε ότι είτε θα σώσει την ανθρωπότητα είτε θα την καταστρέψει."

Ο Judkins είχε δώσει πριν μήνες ένα μικρό sneak peek από το σενάριο του πρώτου επεισοδίου, το οποίο δούλευε.

Το "Wheel of Time" είναι ένα αρκετά φιλόδοξο εγχείρημα για την υπηρεσία, αλλά η επικεφαλής των σειρών του Amazon, Sharon Tal Yguado, φαίνεται έτοιμη για την πρόκληση. "Η ανάπτυξη και παραγωγή των αγαπημένων 14 βιβλίων του Robert Jordan για την τηλεόραση είναι μια μεγάλη πρόκληση, που δεν παίρνουμε ελαφριά τη καρδία", εξήγησε. "Πιστεύουμε ότι η προσωπική σύνδεση του Rafe με το υλικό και η από ψυχής συγγραφή του θα έχει αντίκτυπο στους παθιασμένους fans του βιβλίου".

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΟ Showrunner του "Wheel of Time" έδωσε ένα teaser για το σενάριο του 1ου επεισοδίουΣυνεχίζει η παραγωγή για την τηλεοπτική προσαρμογή του "Wheel of Time"To Wheel of Time θα μεταφερθεί στην τηλεόραση

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα