Ένα νέο teaser φέρνει το "Better Call Saul" ακόμα πιο κοντά

Ένα μήνα και τρεις μέρες πριν την πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν.

Η τέταρτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς "Better Call Saul" δεν απέχει και πολύ από την πρεμιέρα της, στις 6 Αυγούστου. Ένα νέο teaser ήρθε νωρίτερα για να προαναγγείλει μερικά γεγονότα.

Τα νέα έρχονται από το Collider. Το trailer αρχίζει και τελειώνει με τον Jimmy, λογικά μετά από τον θάνατο του Chuck. Οι σκηνές που εκτυλίσσονται υποδεικνύουν σκληρές εξελίξεις και αιματηρά περιστατικά.

Απ'

όταν μάθαμε για την επιστροφή της spin-off σειράς του "Breaking Bad" έχει περάσει καιρός. Τώρα, πλέον, γνωρίζουμε ποιοι χαρακτήρες θα προστεθούν από το "Breaking Bad", ενώ περιμένουμε την ανακοίνωση για την επιστροφή των Walter White και Jesse Pinkman μετά από σχετική επιθυμία του Vince Gilligan.

Η επίσημη σύνοψη του τέταρτου κύκλου του "Better Call Saul" προσθέτει στοιχεία στις υποθέσεις:

Στην τέταρτη σεζόν του "Better Call Saul, ο θάνατος του Chuck αποτελεί καταλυτικό παράγοντα για τη μεταμόρφωση του Jimmy McGill στον Saull Goodman. Στην αρχή της απώλειας του, ο Jimmy θα βαδίσει στον εγκληματικό κόσμο που θα θέσει σε κίνδυνο τη δικηγορική του καριέρα και τη σχέση του με την Kim. Ο θάνατος του Chuck επηρεάζει βαθύτατα και τους πρώην συναδέλφους του Howard (Patrick Fagian) και Kim, θέτοντας τους στα δυο αντίπαλα στρατόπεδα της μάχης που πυροδοτήθηκε από τους Αδερφούς McGill. Παράλληλα, ο Mike αναλαμβάνει έναν πιο δραστήριο ρόλο ως ο νεώτερος (και πιο εξονυχιστικός) σύμβουλος ασφαλείας της Madrigal Electromotive. Είναι μία άστατη στιγμή να είσαι υπάλληλος του Gus Fring, αφού το καρτέλ του Albuquerque βρίσκεται σε χαοτική κατάσταση μετά το ξέσπασμα του Hector- διαλύοντας τα σχέδια τόσο του Gus όσο και του Nacho. Ενώ ο Gus αλλάζει πορεία, ο Nacho βρίσκεται στα διασταυρούμενα πυρά.

Υπάρχει η πιθανότητα να μάθουμε ακόμα περισσότερα για την εξέλιξη του επόμενου κύκλου μέσω του πάνελ στο ερχόμενο Comic- Con του San Diego.

Η τέταρτη σεζόν φαίνεται εξαιρετικά "θορυβώδης" και, όσο πάει, πλησιάζει. Μαζί της, πολλές ακόμα σειρές έχουν τη θέση τους στα μεγάλα κανάλια. Μην ξεχάσετε τον πλήρη Τηλεοπτικό Οδηγό του IGN, για να μη χάσετε στιγμή από τις αγαπημένες σας σειρές.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Read more on [SITE_NAME]Οι συντελεστές του "Better Call Saul" ζητούν την επιστροφή των πρωταγωνιστών του "Breaking Bad"Στο "Better Call Saul" θα προστεθεί ακόμα ένας χαρακτήρας του "Breaking Bad"Για τέταρτη σεζόν θα επιστρέψει το "Better Call Saul"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα