Οι συντελεστές του "Better Call Saul" ζητούν την επιστροφή των πρωταγωνιστών του "Breaking Bad"

"Θέλω απεγνωσμένα να δω και τους δύο τους..."

Ο Vince Gilligan, δημιουργός των "Breaking Bad" και "Better Call Saul", εξέφρασε την επιθυμία του για την επιστροφή των Walter White (Bryan Cranston) και Jesse Pinkman (Aaron Paul).

Από αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο EW, και με ευκαιρία την επανένωση των συντελεστών για τη 10η επέτειο του "Breaking Bad" ο Gilligan δήλωσε πως θέλει απεγνωσμένα να φέρει τους δύο πρωταγωνιστές στο "Better Call Saul".

"Θέλω απεγνωσμένα να δω και τους δύο τους στο 'Better Call Saul'. Ο Peter

[Gould] το θέλει, οι συγγραφείς το θέλουν, οι ηθοποιοί το θέλουν", είπε ο Gilligan. "Δεν θα ήταν ικανοποιητικό αν ήταν ένα απλό cameo ή ένα Χιτσκοκικό πέρασμα. Νομίζω ότι περιμέναμε πολύ καιρό. Το καλό που μας θέλω, να βρούμε έναν καλό λόγο για αυτούς να εμφανιστούν. Απλώς ελπίζω να τα καταφέρουμε επειδή πρέπει να ακούσω 'Yes, b***h!' Άλλη μία φορά".

O Aaron Paul δήλωσε πως "θα ήταν ευτυχής να επανέλθει".

"Διατηρώ την ίδια στάση απ'όταν πρωτοξεκίνησε το 'Better Call Saul'", συμπλήρωσε ο Paul. "Αν ο Vince αποφασίσει να βάλει τον Jesse στο 'Better Call Saul', θα είναι για κάποιον λόγο, και αυτός ο λόγος θα είναι ικανοποιητικός για εμένα".

Ο Bryan Cranston πρόσθεσε και τη δική του, θετική απάντηση για την εμφάνιση του στη spin-off σειρά. "Αν μου το ζητήσουν, θα έλεγα απλώς ναι. [Ο Vince] Είναι λεπτολόγος με τους χαρακτήρες του και την ιστορία, και άλλαξε τις ζωές μας. 'Ναι' είναι η απάντηση", ήταν τα λόγια του Cranston.

Ενώ γνωρίζουμε ήδη για την επιστροφή ενός ακόμα χαρακτήρα από το "Breaking Bad" στην τέταρτη σεζόν "Better Call Saul", δεν ελπίζουμε για αντίστοιχη εμφάνιση από τους Cranston και Paul πριν από τον πέμπτο κύκλο του δημοφιλούς spin-off. Η πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν έχει οριστεί ήδη στις 6 Αυγούστου.

Το cast, ωστόσο, των δύο συγγενών σειρών θα βρεθεί σε ένα κοινό πάνελ για το Comic Con του San Diego πολύ σύντομα, οπότε περιμένουμε να μάθουμε πολλά περισσότερα στις 19 Ιουλίου. Μέχρι τότε, το "Better Call Saul" φρόντισε να δώσει ένα νέο teaser για να κρατήσει την αγωνία στα ύψη.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Read more on [SITE_NAME]Ένα νέο teaser φέρνει το "Better Call Saul" ακόμα πιο κοντάΣτο "Better Call Saul" θα προστεθεί ακόμα ένας χαρακτήρας του "Breaking Bad"Για τέταρτη σεζόν θα επιστρέψει το "Better Call Saul"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα