«Έμφραγμα» στο τέλος η Ρέιντζερς, πρώτη νίκη της Φέγενορντ (video)

Η ήττα της Πόρτο στο «Ντε Κάιπ» και της Ρέιντζερς στις καθυστερήσεις στην Βέρνη, δημιούργησε νέα δεδομένα στον 7ο όμιλο, καθώς και οι 4 ομάδες έχνουν από μία νίκη.
ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ-ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ 2-1
Στην Βέρνη τα πάντα κρίθηκαν στ τέλος. Η Ρέιντζερς πίστεψε ότι πήρε έναν πολύτιμο βαθμό, αλλά ο Κρίστιαν Φάσναχτ είχε αντίθετη άποψη και με γκολ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε τη νίκη στην πρωταθλήτρια Ελβετίας. Η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ
προηγήθηκε σε ένα κομβικό σημείο του αγώνα με τον Κολομβιανό Αλφρέντο Μορέλος στο 44ο λεπτό, μετά από ασίστ του Μπάρισιτς. Αυτό ήταν το 9ο γκολ στο Γιουρόπα Λιγκ φέτος για τον 23χρονο επιθετικό, από τον 1ο προκριματικό γύρο που ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η σκωτσέζικη ομάδα. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν, με την έναρξη της επανάληψης, στο 48΄με κοντινή προβολή του Ασαλέ

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ-ΠΟΡΤΟ 2-0
Σε ένα ματς που οι δύο ομάδες σημάδεψαν 4 φορές τα δοκάρια (από 2 για κάθε ομάδα), η Φέγενορντ πήρε την πολύτιμη νίκη στο «Ντε Κάιπ». Ο Τόονστρα στο 49΄ και ο Κάρσντορπ στο 80΄ «σφράγισαν» το σημαντικό τρίποντο για την ομάδα του Γιαπ Σταμ.

Το Γιουρόπα Λιγκ φαίνεται ότι δεν πάει στην Πόρτο, καθώς από την περίοδο 2010-11 και τον θρίαμβο με την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ, οι Πορτογάλοι έχουν παίξει 12 ματς στη διοργάνωση και έχουν κερδίσει μόλις 3 (6 ήττες).
Keywords
Τυχαία Θέματα