Ισόπαλοι σαν… νικητές Βόλφσμπεργκ και Ρόμα (video)

Η Ρόμα έμεινε ισόπαλη με σκορ 1-1 στην Αυστρία απέναντι στην Βόλφσμπεργκερ και οι δύο ομάδες οδηγούν την κούρσα του 10ου ομίλου με τέσσερις πόντους. Ακολουθεί η Μπασακσεχίρ καθώς νίκησε με 1-0 την Γκλάντμπαχ στην Κωσταντινούπολη

Δίχως πολλά της βασικά στελέχη παρατάχθηκε η Ρόμα στο Γκρατς όμως αρκούσε η ποιότητα των όσων έπαιξαν και βέβαια το «ειδικό βάρος» της φανέλας της, προκειμένου να επιβάλλει ως ένα μεγάλο βαθμό το ρυθμό της.
Χρειάστηκε πάντως και η βοήθεια της τύχης προκειμένου να πετύχει το γκολ
που ήθελε έτσι ώστε να έχει και τα ηνία στη ροή του αγώνα.
Το σημείωσε ο Σπινάτσολα με κεφαλιά – καραμπόλα στο 27ο λεπτό! Σε κόρνερ του Παστόρε ο 26χρονος παίκτης έκανε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι ενός αμυντικού, ξανά στο… κεφάλι του και διαγράφοντας μια «σαδιστική» διαγώνια πορεία ανάμεσα σε παίκτες των δύο ομάδων κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων!

Η Αυστριακή ομάδα μπήκε πιο κεφάτη στην επανάληψη κατορθώνοντας να ισοφαρίσει με ωραίο διαγώνιο σουτ του Λινλτ στο 51’.

Περισσότερο «θιγμένη» από την προοπτική της ισοπαλίας η Ιταλική ομάδα η οποία είχε τη διάθεση και τις πολλές ευκαιρίες, όμως το 1-1 έμεινε ως το τέλος!

Στην Κωνσταντινούπολη η Μπασακσεχίρ μπήκε πιο δυνατά, ήταν πιο απειλητική προς την εστία της Γκλάντμπαχ η οποία χάρις τις επεμβάσεις του Σόμερ έμεινε το μηδέν στο πρώτο μέρος.
Βέβαια και η Γερμανική ομάδα είχε τις ευκαιρίες της κυρίως με τον Ελβετό Εμπολό όμως σχεδόν σε όλες τις στιγμές η μπάλα δεν πήγε εντός εστίας.
Στην επανάληψη η Τουρκική ομάδα κατάφερε να βρει στόχο, με τον Βόσνιο μέσο Μπίστσα στο 55ο λεπτό.
Η αντίδραση των φιλοξενούμενων, ως το φινάλε, ήταν λογική αλλά όχι ουσιαστική!
Η λύτρωση ήρθε στις καθυστερήσεις με γκολ του Χέρμαν όταν στο 91' διαμορφώθηκε το τελικό 1-1..
Keywords
Τυχαία Θέματα