sport.cz για Στοχ: «Το είδωλο της Σλοβακίας είναι ταραγμένο» (pic)


O Μίροσλαβ Στοχ ήταν και παραμένει σημείο αναφοράς στην Τσεχία. Ένας εκ των πρωταγωνιστών στην περσινή σεζόν της Σλάβια Πράγας, παρακολουθείται από τα ΜΜΕ όντας πλέον στον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Όπως για παράδειγμα σήμερα, με την ιστοσελίδα «sport.cz» να δημοσιεύει άρθρο γύρω από την πορεία του Σλοβάκου στον ΠΑΟΚ. Με τίτλο «Το είδωλο της Σλοβακίας είναι ταραγμένο».

Σημειώνοντας πως η νέα
του ομάδα δεν κατάφερε να διασφαλίσει μια θέση στις εν εξελίξει ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αναφέρουν πως η θέση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του έχει τεθεί εν αμφιβόλω.

Εν συνεχεία αναφέρονται στην πορεία της ομάδας, σημειώνοντας τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής του και προσθέτοντας δήλωση του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Πάβελ Χάπαλ: «Δεν είχα επικοινωνήσει με τον Στοχ, αλλά μίλησα με τον μάνατζέρ του Μίλαν Λέντιτσε και σχεδιάζω να τον καλέσω, αλλά το θέμα είναι ότι δεν έπαιξε ούτε λεπτό από τον αγώνα με τη Σλόβαν. Ένιωσε ότι θα μπορούσε να πάρει μια ευκαιρία το Σαββατοκύριακο, αλλά δυστυχώς ο προπονητής αποφάσισε να χρησιμοποιήσει άλλους παίκτες. Ωστόσο εξακολουθώ να υπολογίζω σε αυτόν σ’ ένα ευρύτερο σύνολο αλλά αποφάσισα να μην είναι σ’ αυτήν την επιλογή» , εξήγησε μιλώντας για τον αγώνα με την Ουαλία στις 10 Οκτωβρίου.

Και το εν λόγω άρθρο καταλήγει: «Τους επόμενους μήνες θα δείξει πώς θα εξελιχθεί η μελλοντική μοίρα του σλοβάκου ποδοσφαιριστή».
Keywords
Τυχαία Θέματα