Ελλάδα: Πανέτοιμη για το πρώτο βήμα προς το Euro 2024

Η ελληνική ομάδα θα υποδεχτεί τους αντιπάλους της στην κατάμεστη «Αγιά Σοφιά» και θέλει πέρα από τη νίκη και μια καλή εμφάνιση. Νωρίτερα, στις 19:00, η Εθνική θα έχει στραμμένη την προσοχή της στο ματς μεταξύ της Γεωργίας και του Λουξεμβούργου, από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος στον τελικό των play off του Nations League.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του νικητή του

ζευγαριού Γεωργία–Λουξεμβούργο, στις 26 Μαρτίου. Η ελληνική ομάδα έχει τρεις νίκες στα τρία προηγούμενα ματς με το Καζακστάν, η μια σε φιλικό και οι άλλες δυο στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006.

Ο Γκουστάβο Πογέτ φέρεται να έχει καταλήξει σε ένα 4-3-3 για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η ελληνική ομάδα αναμένεται να παραταχθεί με τον Βλαχοδήμο στην εστία και τους Μαυροπάνο και Χατζηδιάκο στο κέντρο της άμυνας. Οι Μπάλντοκ και Τσιμίκας θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Σιώπη, Μάνταλο και Μπακασέτα στην τριάδα της μεσαίας γραμμής. Οι Μασούρας, Πέλκας και Ιωαννίδης θα είναι οι τρεις της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, ο Μαγκομέντ Αντίγεφ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-5-1 στον αγωνιστικό χώρο. Στην εστία θα βρεθεί ο Σάτσκι, με τους Μπιστρόφ, Μάλι, Μαρότσκιν και Ζαϊνουτντίνοφ να αγωνίζονται στην τετράδα της άμυνας. Οι Οράζοφ, Κουάτ, Ζούεφ, Μπεϊσεμπέκοφ και Τσεσνόκοφ, θα είναι οι πέντε του κέντρου, με τον Σαμορόντοφ στην κορυφή της επίθεσης.

Την αναμέτρηση θα σφυρίξει ο Ντάνι Μάκελι (Ολλανδία), με βοηθούς τους συμπατριώτες του Χέσελ Στέγκστρα και Βαν Ντε Βρις. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Ολλανδός, Άλαρντ Λίντχαουτ. Τέλος, στο VAR θα βρίσκεται ο Ρομπ Ντιέπερινκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα