Ολυμπιακός: Η απόλυτη δικαίωση του Αντόνιο Κορδόν και η σκέψη για το καλοκαίρι

Ολυμπιακός: Η απόλυτη δικαίωση του Αντόνιο Κορδόν χρειάστηκε να περάσει λίγος καιρός για να συμβεί και η σκέψη για το καλοκαίρι.

Πολλά έχουν γραφτεί για τον Αντόνιο Κορδόν και τα λάθη στο στήσιμο του Ολυμπιακού το καλοκαίρι. Όμως

ένα είναι σίγουρο. Πως ο Αντόνιο Κορδόν και στον Ολυμπιακό έκανε ότι κάνει πάντα. Έφερε δηλαδή νέους παίκτες για να πάρουν αξία και να πωληθούν ακριβά.

Δύο παίκτες επέμεινε να έρθουν στο λιμάνι το καλοκαίρι ο Αντόνιο Κορδόν. Ο λόγος για τους Σαντιάγκο Έσε και Φρανσίσκο Ορτέγκα.

Πλέον οι δύο νεαροί Αργεντίνοι έχουν γίνει σημείο αναφοράς για τον Ολυμπιακό, σε βαθμό που πλέον δεν… βγαίνουν από την ενδεκάδα των ερυθρόλευκων.

Ολυμπιακός: Η απόλυτη δικαίωση του Αντόνιο Κορδόν και η σκέψη για το καλοκαίρι

Και αν για τον 22χρονο Σαντιάγκο Έσε τα πράγματα πήγαν καλά με το καλημέρα, ο 24χρονος Φρανσίσκο Ορτέγκα χρειάστηκε χρόνο για να γίνει βασικότατος στους ερυθρόλευκους.

Πλέον, στον Ολυμπιακό τρίβουν τα… χέρια τους για τους δύο Αργεντίνους, οι οποίοι είναι σε νεαρή ηλικία και αν συνεχίσουν να παίζουν έτσι σε Ελλάδα και Ευρώπη, δεν θα αργήσει να έρθει πολύ καλή πρόταση για κάποιον από τους δύο ή και τους δύο.

Να σημειωθεί πως ο Σαντιάγκο Έσε έχει market value στα 8 εκατ. ευρώ ενώ ο Φρανσίσκο Ορτέγκα έχει προσθέσει στην αξία του 1,5 εκατ. ευρώ από όταν ήρθε στους ερυθρόλευκους, φτάνοντας πια στα 6 εκατ. ευρώ.

Πλέον ο Ολυμπιακός αναμένεται να κινηθεί στην λογική Κορδόν και το καλοκαίρι, καθώς ο Αντόνιο Κορδόν βρίσκεται σε ρόλο συμβούλου στο πλευρό του Βαγγέλη Μαρινάκη, για όλες τις ομάδες του προέδρου του Ολυμπιακού (Νότιγχαμ Φόρεστ, Ρίο Άβε).

Διαβάστε επίσης:

Ο Ολυμπιακός τον κρατάει ζεστό

Βαγγέλης Μαρινάκης: Ξεκινά με 20 εκατ. μείον το καλοκαίρι και ούτε μία μεταγραφή – Που θα το φτάσει;

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα