Ελεύθερος ο Λαμπροβίτολα από την Ρεάλ, αναζοπύρωση ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού

Ο παίκτης που ενδιέφερε μέγιστα τον Παναθηναϊκό, πριν από έναν χρόνο, αλλά τελικά δεν έμεινε ελεύθερος από την Ρεάλ, λόγω της φυγής του Φακούντο Καμπάτσο στο ΝΒΑ, ο Νίκολας Λαπροβίτολα έμεινε ελεύθερος (έληξε ημερολογιακά το συμβόλαιο του) σήμερα (1/7) από τους Μαδριλένους και αναζητεί την επόμενη ομάδας της καριέρας του, με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τον Αργεντίνο πλέι μέικερ.

Η περσινή

ματαίωση της μεταγραφής του Λαπροβίτολα στον Παναθηναϊκό και ενώ ο παίκτης και οι «πράσινοι» είχαν συμφωνήσει, προκάλεσε τα περισσότερα εμπόδια στον σχεδιασμό της ελληνικής ομάδας, καθώς δοκιμάσθηκαν τρείς Αμερικάνοι παίκτες στην νευραλγική θέση της πεντάδας και η κατάληξη στον Μακ αποδείχτηκε λύση ανάγκης.

Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει τις συζητήσεις με τον Λαπροβίτολα από το σημείο που είχαν σταματήσει πέρυσι για το σκέλος του αμοιβαίου ενδιαφέροντος συνεργασίας, αλλά στο οικονομικό σκέλος, είναι άγνωστο αν θα υπάρξει αίσια κατάληξη, αν και υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να συμβεί, λόγω της περσινής συμφωνίας που δεν υλοποιήθηκε, γιατί ο τεχνικός Πάμπλο Λάσο κράτησε τον παίκτη στην Ρεάλ και ενώ στην προετοιμασίας δεν τον υπολόγιζε και ο διεθνής Αργεντίνος είχε ζητήσει από την διοίκηση να λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του.

Ο 31χρονος πλει μεικερ είχε μέσο όρο 6.8 πόντους και 3.8 ασίστ σε 34 αγώνες της περσινής Εuroleague. Η Ρεάλ αποδέσμευσε και τον Αμερικάνο Άλεξ Τάιους.

Keywords
Τυχαία Θέματα