Νέα συνεργασία από την ομάδα του "The Little Prince" του Netflix

Mark Osborne και Jinko Gotoh ξανά μαζί.

Το Netflix επαναφέρει μία από τις επιτυχημένες της συνεργασίες, αυτή του Mark Osborne με τον Jinko Gotoh και την ομάδα της streaming υπηρεσίας, για ένα νέο φιλμ κινουμένων σχεδίων.

Όπως αναφέρει το Deadline, ο δύο φορές προτεινόμενος για Όσκαρ

σκηνοθέτης, Osborne, και ο παραγωγός, Gotoh, που ένωσαν τις δυνάμεις τους για να ζωντανέψουν τον "Μικρό Πρίγκηπα" του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ σε animation θα συναντηθούν ξανά, αυτή τη φορά για ένα project με τίτλο "Escape From Hat".

Πρόκειται, και πάλι, για ένα μυθιστόρημα παραμύθι του συγγραφέα Adam Kline. Η ιστορία του ακολουθεί τον Leek, έναν εξαιρετικά ταλαντούχο τυχερό λαγό σε μία εξαιρετικά άτυχη κατάσταση. Στον κόσμο όπου οι μαύρες γάτες είναι κακές και οι μαγικοί λαγοί τυχεροί, ο πρωταγωνιστής μας θα βρεθεί σε ένα μυστηριώδες επικίνδυνο βασίλειο και θα διαταράξει την ισορροπία.

"Το 'Escape From Hat' αφηγείται μία ιστορία για τη φιλία και τη μαγεία, η οποία αντικατοπτρίζει τέλεια το πως εγώ αισθάνομαι που θα ξανασμίξω με τον φίλο μου Mark στο Netflix μετά από 10 χρόνια", δήλωσε η Αντιπρόεδρος Παιδιών & Οικογένειας του Netflix, Melissa Cobb.

Ο Osborne θα αναλάβει τα σκηνοθετικά ηνία, καθώς θα συμμετέχει και στη συγγραφή του σεναρίου μαζί με τον συγγραφέα του παραμυθιού, Kline. Ο Gotoh, με τη σειρά του, αναλαμβάνει την παραγωγή, η οποία θα ξεκινήσει αυτόν τον μήνα και στοχεύει σε ένα ντεμπούτο της ταινίας μέσα στο 2022.

Ο Osborne, ο οποίος έχει κερδίσει τη μία υποψηφιότητα του για Όσκαρ με την ταινία "Kung Fu Panda", έκανε τη δική του δήλωση σχετικά με τα συναισθήματα του για αυτή τη συνεργασία. "Το Netflix ταρακουνά τον χώρο των ταινιών κινουμένων σχεδίων με υψηλά εφευρετικούς τρόπους, προσφέροντας επιπλέον στους δημιουργούς ταινιών τη σπάνια ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τα ονειρικά τους project. Είμαι συγκινημένος που το 'Escape From Hat' είναι ένα από αυτά".

Κατά τον συγγραφέα Kline, "Κάθε αυθεντικό σενάριο χρειάζεται λίγη μαγεία. Αυτό έχει αρκετή σε κάθε του σελίδα", ενώ ο παραγωγός Gotoh συμπλήρωσε απλώς πως, "Οι δημιουργικοί άνθρωποι είναι οι τυχερότεροι στον πλανήτη. Είμαι συγκινημένος που θα σμίξω ξανά με τους Mark, Adam, Melissa και ολόκληρη την ομάδα στο Netflix".

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Μεγάλο συμβόλαιο με πολλές ταινίες για Paramount/Netflix [Updated] Οδηγός: Οι υποτιτλισμένες και μεταγλωττισμένες σειρές στο ελληνικό Netflix Το Netflix μας δίνει μια πρώτη ματιά από το εντυπωσιακό ντοκιμαντέρ "Our Planet"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα