Έκπληκτος με την απόλυσή του ο Χάβι Γκράθια

Η Γουότφορντ πέρσι με τον Χάβι Γκράθια στον πάγκο τερμάτισε ενδέκατη και έφτασε ως τον τελικό του κυπέλλου Αγγλίας αλλά ο Ισπανός τεχνικός απολύθηκε μετά την κακή εκκίνηση στην φετινή χρονιά. Η Γουότφορντ έχει μόλις έναν βαθμό μετά από τέσσερις αγώνες.

Μόλις τριάντα λεπτά μετά την ανακοίνωση της απόλυσης του Γκράθια ήρθε η ανακοίνωση για την πρόσληψη του Ισπανού Κίκε Φλόρες. Ο Γκράθια εξέφρασε την έκπληξή του με δήλωση στα μέσα ενημέρωσης :

"Μετά την απρόσμενη ανακοίνωση του τέλους της συνεργασίας μου με την ομάδα μετά από μόλις τέσσερα παιχνίδια, θέλω να
εκφράσω την έκπληξη μου προερχόμενος από μια σεζόν που ήταν η καλύτερη στην ιστορία της Γουότφορντ. Σέβομαι την απόφαση και θέλω να επιβεβαιώσω ότι είχα εξαιρετική σχέση με τους Τζίνο Πότσο και Φιλίπο Τζιράρντι και αυτό δεν θα αλλάξει παρά την απρόσμενη αποχώρησή μου από την ομάδα. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε να προπονήσω αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο στην Premier League. Ήταν απίστευτη εμπειρία με ξεχωριστές στιγμές όπως η παρουσία στον τελικό του κυπέλλου που είχα το προνόμιο να απολαύσω. Θέλω να ευχαριστήσω όλους του ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκαν καθημερινά. Έκαναν την ζωή μου πιο εύκολη. Έχω αιώνια αγάπη για αυτόν τον σύλλογο."
Keywords
Τυχαία Θέματα