Παναθηναϊκός: Το μειονέκτημα του Ροντρίγκο Γκάλο

18:34 8/9/2019 - Πηγή: Sportime

Παναθηναϊκός: Το όνομα του Βραζιλιάνου μπακ – χαφ συνδέθηκε με το «τριφύλλι» στην εκκίνηση της μεταγραφικές περιόδου, σε επίπεδο φήμης.

Ο Νίκος Νταμπίζας ενεργά για παίκτη στο δεξί άκρο της άμυνας δεν έψαξε ποτέ, μια και πρόταση για τον Ματίας Γιόχανσον φαινόταν ότι δύσκολα θα έρθει. Ο Σουηδός, λοιπόν, θα βρισκόταν έτσι και αλλιώς στο ενεργό rotation της ομάδας για τη σεζόν 2019-2020. Η πλευρά του Γκάλο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, φαίνεται πως προσέγγισε τον Παναθηναϊκό με σκοπό να διαπιστώσει αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος.

Παναθηναϊκός:
Εξετάζει και ηλικιακά κριτήρια

Ο Λατινοαμερικάνος είναι δίχως ομάδα, μια και το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ. Πριν πάει στην «Ένωση» είχε… παίξει ξανά για τον Παναθηναϊκό, μετά τη θητεία του στον Παναιτωλικό. Όπου τότε, πράγματι, βρισκόταν στα ντουζένια του. Ο Ροντρίγκο Γκάλο, τη δεδομένη χρονική, στιγμή δεν αποτελεί προτεραιότητα. Διότι ο Παναθηναϊκός έχει μπακ, εξτρέμ γέμισε με τις προσθήκες και έχει εστιάσει στο να έρθει ποδοσφαιριστής στο «6».

Πέραν τούτου, το μεγάλο μειονέκτημα του Γκάλο είναι η ηλικία του. Στις 19 Σεπτεμβρίου κλείνει τα 33. Από το ενεργό ρόστερ των «πράσινων», πλην Οικονόμου και Μουνιέ δηλαδή, ο μεγαλύτερος είναι ο Γιοάν Μολό που μόλις έκλεισε τα 30 το περασμένο καλοκαίρι. Ο Νίκος Νταμπίζας ενεργεί και με τη συγκεκριμένη παράμετρο. Μόνο αν κρίνει ότι μπορεί να εξασφαλίσει μία καλή συμφωνία με παίκτη μεγαλύτερης ηλικίας, που θα είναι επικερδής για τον σύλλογο έστω και χωρίς την προοπτική μεταπώλησης, θα πει το «ok». Eπομένως, υπάρχουν δυσκολίες στην περίπτωση Γκάλο.

Δεν υπέγραψε ο Παρασκευόπουλος

Ο Παναγιώτης Παρασκευόπουλος, τελικά, δεν ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στη Σπέτσια. Ο 18χρονος αριστερός μπακ, στέλεχος των τμημάτων υποδομής των «πράσινων» που τον είχαν ανακαλύψει στον ΑΟ Βουλιαγμένης, είχε ενσωματωθεί στην ομάδα Νέων των Ιταλών. Ακολούθησε προπονήσεις, όμως τελικά δεν υπέγραψε λόγω διαφωνίας που προέκυψε σε όρους των συμβολαίων. Ο Παρασκευόπουλος δεν θα ενσωματωθεί στην Κ19 του Παναθηναϊκού, αλλά θα παίξει σε σύλλογο χαμηλότερης κατηγορίας. Λογικά στην Αθήνα, μια και πέρασε σε σχολή στις Πανελλήνιες εντός Αττικής.

The post Παναθηναϊκός: Το μειονέκτημα του Ροντρίγκο Γκάλο appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα