Άρης: Με Βέλεθ, Μοντόγια στο “Απ. Νικολαΐδης”

Η ανησυχία που προκάλεσαν στους “κίτρινους” οι ενοχλήσεις του Φραν Βέλεθ στο πόδι, προς το τέλος του προηγούμενου αγώνα του Άρη με τον Βόλο (25/2), τελικώς ήταν πρόσκαιρη. Ο Ισπανός μέσος ξεπέρασε το πρόβλημα, εξαιτίας του οποίου έγινε αλλαγή στο συγκεκριμένο παιχνίδι (στο 81ο, με τον Ζαν Ζουλς Εμβοντό να μπαίνει στη θέση του), και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή για το αυριανό (28/2) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο “Απόστολος Νικολαΐδης”.

Επιπλέον, επανήλθε και ο

Μάρτιν Μοντόγια. Τον Ισπανό αμυντικό είχε αφήσει την περασμένη Κυριακή να αποφορτιστεί ο Άκης Μάντζιος, κρατώντας εκτός της αναμέτρησης με τον Βόλο, ώστε να είναι φρέσκος για αυτήν με τους “πράσινους”. Αν πάρει χρόνο συμμετοχής εξ αρχής ο Μοντόγια ή/και ο Βέλεθ, αυτό είναι κάτι που θα φανεί οριστικά αύριο, όταν ανακοινώσει την ενδεκάδα ο προπονητής της ομάδας.

Η αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τους “πράσινους” αποτελείται συνολικά από τους εξής: Cuesta, Χουτεσιώτη, Odubajo, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Rose, Fran Velez, Darida, Verstraete, Jean Jules Mvondo, Durasek, Manu Garcia, Suleymanov, Zamora, Bennette, Loren Moron, Ansarifard, Φετφατζίδη και Παναγίδη.

Εκτός αποστολής έμειναν ο Saverio, που είναι τιμωρημένος, ο Fabiano Leismann, ο οποίος είναι ανέτοιμος ακόμη, καθώς προέρχεται από τραυματισμό, ο Pardo, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο πόδι από χτύπημα στην προπόνηση, καθώς και οι Doukoure, Rupp, Matarrita, Δεληζήσης, Χριστοδουλόπουλος, Κυριαζής και Αγοραστός.

Η προετοιμασία των “κίτρινων” για την αυριανή αναμέτρηση ολοκληρώθηκε σήμερα (27/2), με την προπόνηση που έγινε το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Το τεχνικό επιτελείο εφάρμοσε κυρίως ασκήσεις τακτικής εν όψει του αυριανού αγώνα και στο τέλος της διαδικασίας ο Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή για την Αθήνα.  

Keywords
Τυχαία Θέματα