Έκλεισε ο κινηματογράφος Odeon Starcity

H κρίση στον χώρο του θεάματος χτυπά ξανά

Ακόμα ένας κινηματογράφος της Odeon έκλεισε την Παρασκευή - το Odeon Starcity στην Λεωφόρου Συγγρού στην Αθήνα - αν και σύμφωνα με την εταιρεία, όχι μόνιμα όπως θεωρούνταν αρχικά.

Όπως γράφει η Καθημερινή,

η Εθνική Leasing απέκτησε το κτίριο του Starcity "στο πλαίσιο συμφωνίας εξυγίανσης του ν. 106 με την Δρομέας Ακινήτων" και την Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2019, ο κινηματογράφος έκλεισε. Το σινεμά της Odeon Entertainment που στις αρχές έκοβε μέχρι και 600.000 εισιτήρια τον χρόνο, τον τελευταίο καιρό με την κρίση στον χώρο του θεάματος και το άνοιγμα των Village Φαλήρου πολύ κοντά του, άρχισε να έχει έως και 50% πτώση στις πωλήσεις του.

H Odeon στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook ανακοίνωσε ότι ο κινηματογράφος Starcity "θα παραμείνει κλειστός λόγω προβλήματος, για λίγες ημέρες". Δεν υπάρχει αυτήν την στιγμή κάποια άλλη επίσημη δήλωση και πόσο είναι ακριβώς αυτό το διάστημα "λίγων ημερών", που αναφέρουν.

Οι υπόλοιποι κινηματογράφοι της Odeon Entertainment, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Κομοτηνή, Πάτρα, κ.α., λειτουργούν κανονικά, όπως και τα Odeon Aidonakia Playtown. Ο Odeon είναι επίσης διανομέας ταινιών των Fox και Lionsgate, μεταξύ άλλων, η οποία μάλιστα θα διανέμει τη νέα, ήδη πολυσυζητημένη ταινία του Κώστα Γαβρά, "Ενήλικοι στην Αίθουσα" (03/10).

IGN Greece Πρώτο trailer για το νέο φιλμ τρόμου "Black Christmas" Κινηματογραφικός Οδηγός Σεπτεμβρίου - Εσείς ποιες θα δείτε; Η νέα ταινία του Paul Schrader βρίσκει σκηνοθέτη

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα