Βενγκέρ: “Θέλαμε τον Μέσι το 2003”

Ο Αρσέν Βενγκέρ αποκάλυψε πως η Άρσεναλ είχε προσπαθήσει να αποκτήσει τον Λιονέλ Μέσι το 2003, όμως οι προσπάθειες των “κανονιέρηδων” δεν είχαν αποτέλεσμα. Ο Αλσατός τεχνικός τόνισε πως τότε ήθελε πέρα από τον Σεσκ Φάμπρεγας, τον οποίο τελικά απέκτησε, τόσο τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, όσο και τον Ζεράρ Πικέ, ο οποίος κατέληξε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αρχικά, ο Βενγκέρ τόνισε: “Στη ζωή πρέπει να ζούμε με τύψεις, με αποτυχίες και μία από αυτές αφορά τον Μέσι. Όταν πήραμε τον Σεσκ Φάμπρεγας το 2003, είχαμε μιλήσει επίσης
με τον Λιονέλ Μέσι. Εκείνο τον καιρό, όταν ήμασταν στο επίπεδο της Μπαρτσελόνα, μπορούσαμε να χτίσουμε δυνατές νεανικές ομάδες με καλούς παίκτες”.

Στη συνέχεια, ο πρώην τεχνικός της λονδρέζικης ομάδας δήλωσε: “Με τον Μέσι, τον Πικέ και τον Φάμπρεγας θα μπορούσαμε να είχαμε φτιάξει μία μεγάλη ομάδα. Ο Πικέ και ο Φάμπρεγας ήρθαν στην Αγγλία, όμως ο Μέσι παρέμεινε στην Ισπανία. Είναι αλήθεια πως ενδιαφερθήκαμε για αυτόν, αλλά για την Μπαρτσελόνα ήταν ένας παίκτης που δε μπορούσες να τον αγγίξεις”.
Keywords
Τυχαία Θέματα