Εκκωφαντικό break η Εφές

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Σέιν Λάρκιν, η Αναντολού Εφές έκανε break στη Βαρκελώνη, συντρίβοντας τη Μπαρτσελόνα με 102-68 και πλέον απέχει μία νίκη από την πρόκριση στο Final-4 της Euroleague.

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν ασταμάτητος από τη δεύτερη περίοδο και μετά και ουσιαστικά πήρε την ομάδα του από το χέρι και την οδήγησε στη νίκη. Πέτυχε 30 πόντους με 5/5 δίποντα, 6/7 τρίποντα, 2/2 βολές, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 23:43 λεπτά συμμετοχής.

Φυσικά, ο Λάρκιν δεν ήταν μόνος
του, αφού η Εφές είχε ακόμη πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Οι Τούρκοι κυριάρχησαν από την αρχή της αναμέτρησης, με αποκορύφωμα την τρίτη περίοδο, όπου είχαν επιμέρους σκορ 18-32. Την ίδια στιγμή, η Μπαρτσελόνα δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό και μοιραία είδε το πλεονέκτημα που είχε αποκτήσει με το «διπλό» στην Κωνσταντινούπολη να χάνεται.

Πλέον, η Εφές στο παιχνίδι της Παρασκευής (26/4) θα έχουν την ευκαιρία να «κλειδώσουν» την πρόκριση στο Final-4 της διοργάνωσης. Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα καλείτε να συνέλθει από το σοκ και να πάρει τη νίκη που θα την κρατήσει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης.

Τα δεκάλεπτα: 20-26, 39-52, 57-84, 68-102.
Keywords
Τυχαία Θέματα