Η Γουλβς ''δάγκωσε'' την Άρσεναλ (pics)

Η Γουλβς ''έπιασε από το λαιμό'' την Άρσεναλ βάζοντας τρία γκολ σε 19 λεπτά. Σκόραρε ο Παπασταθόπουλος διαμορφώνοντας το τελικό 3-1. Η Άρσεναλ έχασε για 2η σερί αγωνιστική και την ευκαιρία να προσπεράσει την Τσέλσι και να πλησιάσει την Τότεναμ στη μάχη που δίνει για την τετράδα και το champions league.

Στο 28ο λεπτό ο Πορτογάλος Ρούμπεν Νέβες άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με
το 4ο φετινό του γκολ. Ο Ιρλανδός Ματ Ντόχερτι στο 37ο λεπτό διπλασίασε τα γκολ των γηπεδούχων και στις καθυστερήσεις ένας άλλος Πορτογάλος, ο Ντιόγκο Ζότα υπέγραψε το σκορ του πρώτου υπέροχου ημιχρόνου για τη Γουλβς.

Το μόνο που κατάφερε η Άρσεναλ ήταν να μειώσει με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στο 81ο λεπτό που σκόραρε στην επιστροφή του στην βασική εντεκάδα. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ, 3ο συνολικά με τους κανονιέρηδες, έχει πετύχει 2 στην Ευρώπη (vs Καραμπάχ, Μπάτε Μπορίσοφ).

Εκτός αποστολής έμεινε ο Ντίνος Μαυροπάνος.

Γουλβς (Νούνο Εσπίριτο):Ρουί Πατρίσιο, Μπένετ, Μπολί, Ντόχερτι, Κοόυντι, Κάστρο, Μοουτίνιο(90' Γκιμπς-Ουάιτ), Ντεντονκέρ, Νέβες, Ζότα(78' Καβαλέιρο), Χιμένες(82' Τραορέ)

Άρσεναλ (Ουνάι Έμερι):Λένο, Μονρεάλ,Παπασταθόπουλος, Κοσιενλί, Εζίλ, Μιχιταριάν(58' Κολάσινατς), Τζάκα, Ιβόμπι(71'Ν'Κέτιαχ), Μέιλαντ-Νάιλς, Τορέιρα(59΄ Γκεντουζί), Λακαζέτ
Keywords
Τυχαία Θέματα