Χόρευε στην βροχή η Ατλέτικο

Η Ατλέτικο νίκησε στη Μαδρίτη 3-2 την Βαλένθια και ξέφυγε από την Ρεάλ επτά βαθμούς. Έχασε έδαφος η Βαλένθια στη μάχη που δίνει για το champions league.

Ο Άλβαρο Μοράτα πριν συμπληρωθούν 10 λεπτά άνοιξε το σκορ πετυχαίνοντας το 6ο γκολ του με τη φανέλα των ''ροχιμπλάνκος''.

Στο 36ο λεπτό ήρθε η απάντηση ήρθε από ένα πρών μαδριλένο, τον Κέβιν Γκαμέιρο που βρήκε θέση στην εντεκάδα καθώς ο Ροντρίγκο ήταν τιμωρημένος,με
το Γάλλο να ισοφαρίζει μετά από ασίστ του Σάντι Μίνα.

Στο ξεκίνημα του ημιχρόνου (49ο) ο πρώτος σκόρερ της Ατλέτικο Αντουάν Γκριζμάν έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε με το 15ο φετινό του γκολ.

Στο 77ο λεπτό ο Ντάνι Παρέχο με πέναλτι ισοφάρισε σε 2-2 , όμως ο Άνχελ Κορέα λίγο μετά την εισοδό του στον αγωνιστικό χώρο έβαλε μπροστά την Ατλέτικο για το 3-2 στο 81ο λεπτό που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ατλετικο (Σιμεόνε):Όμπλακ, Χουανφράν, Λουίς (64' Κορέα), Γοδίν, Σάβιτς, Σαούλ, Κόκε, Λεμάρ (71' Παρτέι), Ρόντρι, Γκριζμάν, Μοράτα (84' Αρίας)

Βαλένθια (Μαρθελίνιο):Νέτο, Γκαράι, Γκαγιά, Ντιακαμπί, Βας, Παρέχο, Κοκλέν, Γκέντες (59' Σομπρίνο), Σολέρ, Γκαμέιρο, Μίνα

Αποτελέσματα 34ης αγωνιστικής:

Λεγανές - Μπιλμπάο 0-1 (Εν - Νερίσι 43' αυτογκόλ)

Εσπανιόλ - Θέλτα 1-1 (Γου 33' - Γκόμες 72')

Λεβάντε - Μπέτις 2-0 (Καμπάνια 9', Μορόν 32' αυτογκόλ, Μοράλες 56', Κόκε 81')
Keywords
Τυχαία Θέματα