Έκανε υπέρβαση με Γιάνκοβιτς ο Χολαργός

Όλα ξεκίνησαν από την εξαιρετική σχέση του Άρη Λυκογιάννη με τον Βλάντο Γιάνκοβιτς. Ο Έλληνας φόργουορντ έκανε προετοιμασία με τον Χολαργό και διέκρινε ότι η δουλειά που γίνεται εκεί σε όλα τα επίπεδα αξίζει τον κόπο. Έπειτα ήρθε μια οικονομικά συμφέρουσα πρόταση από τους νεοφώτιστους και το "φλέρτ" έγινε "γάμος". Οι δύο πλευρές συμφώνησαν και αύριο αναμένονται ανακοινώσεις.
Κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου ο Γιάνκοβιτς είπε "όχι" αρχικά στην Ανδόρα, ακολούθησε άρνηση στην πρόταση της Λιέτουβος Ρίτας, στην Ουλμ, στην Μπρεογκάντ, στην
Μπνέι Χερζέλια και σε άλλες μικρότερου ενδιαφέροντος ομάδες.

Η συμφωνία με τον Χολαργό προέκυψε κυρίως χάρη στην εξαιρετική σχέση του παίκτη με τον Άρη Λυκογιάννη αλλά και τον διοικητικό ηγέτη της ΚΑΕ Γιώργο Δρόσο, που έδειξε στον Γιάνκοβιτς πόσο πολύ τον ήθελε στην ομάδα.

Η συμφωνία με τον Χολαργό είναι ετήσια, όμως, μέσα στη σεζόν με μικρό σχετικά μπάι άουτ ο Βλάντο Γιάνκοβιτς θα είναι ελεύθερος να συνεχίσει σε οποιονδήποτε ευρωπαϊκό σύλλογο επιθυμεί. Τα συμβόλαια έχουν υπογραφεί και οι αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα