Νέα ημερομηνία κυκλοφορίας για το single player spin-off του Gwent

Ένα RPG 30 ωρών RPG στον κόσμο του Gwent και του Witcher.

Η CD Projekt Red ανακοίνωσε, ότι το Thronebreaker: The Witcher Tales, standalone single-player campaign του GWENT: The Witcher Card Game,

θα κυκλοφορήσει για τα PC, μέσω του GOG.com στις 23 Οκτωβρίου και για τα PlayStation 4 και Xbox One στις 4 Δεκεμβρίου.

Το Thronebreaker "θα αποτελεί μια μίξη ιδιαίτερων puzzles και της ανάγκης για εξερεύνηση, βασιζόμενο σε card mechanics", η οποία θα τοποθετείται στον ήδη γνωστό κόσμο του GWENT και του The Witcher.

Η αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού βρισκόταν εντός του 2017, όμως οι φιλοδοξίες σε συνδυασμό με την τεράστια κλίμακα του παιχνιδιού, ανάγκασαν την ομάδα να καθυστερήσει την κυκλοφορία του Thronebreakers.

Το Thronebreaker περιγράφει μέσα σε 30 ώρες παιχνιδιού την ιστορία της "Meve, μιας βασίλισσας δύο εκ των Northern Realms, Lyria και Rivia, γνωστής για τα επιτεύγματά της στον πόλεμο. Αντιμετωπίζοντας την απειλή του Nilfgaard, η Meve θα αναγκαστεί ναi γυρίσει ξανά σε αυτό το μονοπάτι, γεμάτο από καταστροφή και εκδίκηση".

Η κυκλοφορία του Thronebreaker συμπίπτει με το τέλος της beta του GWENT, αλλά και του τέλος του Homecoming revamp του card game.

Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια "πατάτα" που είπε, είναι στον οφθαλμίατρο, γιατί κοκκίνησαν τα μάτια του από το πολύ Spider-Man.

IGN Greece Thronebreaker: The Witcher Tales Ευρώπη και Αμερική εναντίον του gaming τζόγου "Χρυσό" το Assassin's Creed Odyssey

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα