Έφτασε η πρώτη μυστηριώδης αφίσα του "Chilling Adventures of Sabrina"

Άγνωστη η ημερομηνία πρεμιέρας.

H πρώτη αφίσα της επερχόμενης σειράς του Netflix, "Chilling Adventures of Sabrina" είναι γεγονός.

Ο showrunner της σειράς, Roberto Aguirre-Sacasa την αποκάλυψε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter. Η αφίσα φέρει την μορφή της Sabrina και της γάτας της, Salem Saberhagen σε κόκκινο υπόβαθρο. Δείτε την αφίσα παρακάτω:

Η αφίσα του "Chilling Adventures
of Sabrina", μέσω Twitter.

Η σειρά δεν έχει ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας, αλλά η αφίσα υπόσχεται ότι θα έρθει σύντομα. Θα είναι μια πιο σκοτεινή ματιά στην ιστορία της νεαρής μάγισσας και θα βασίζεται στο ομώνυμο graphic novel. Η ιστορία θα ακολουθεί την Sabrina που ξεκινά τη σκοτεινή εκπαίδευσή της ως μάγισσα ενώ παράλληλα προσπαθεί να παραμείνει μια απλή μαθήτρια λυκείου.

Η Kiernan Shipka, γνωστή από το "Mad Men", κατέχει τον ρόλο της Sabrina, και η Jaz Sinclair, που την είδαμε στο "The Vampire Diaries", πήρε τον ρόλο της κολλητής της Sabrina, Rosalind Walker. Άλλα μέλη του cast είναι οι η Miranda Otto στον ρόλο της Zelda Spellman, της αυστηρής μάγισσας θείας της Sabrina, η Lucy Davis ως η Hilda Spellman, η καλή και αγαθή, αλλά με μια δόση κακίας, θεία της Sabrina, ο Chance Perdomo ως ο ξάδερφος της Sabrina, Ambrose, και η Michelle Gomez ως Mrs. Wardell, επίσης γνωστή ως Madam Satan.

Ο Aguirre-Sacasa θα είναι σκηνοθέτης και σεναριογράφος της σειρά και θα προβάλλεται στο Netflix, το οποίο διάλεξε τη σειρά για δύο σεζόν των 10 επεισοδίων. Ρίξτε μια ματιά και στον Salem Saberhagen, τον "κατοικίδιο" γάτο της Sabrina.

Εν αναμονή της σειράς, ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, και πείτε μας στα σχόλια, εσείς για ποιες σειρές θα μείνετε σπίτι.

IGN GreeceΟ Ben Affleck θα συμμετάσχει στο "The Last Thing He Wanted"Οι χαρακτήρες των Archie Comics συνεχίζουν τη δυναμική τους πορεία στην τηλεόρασηΈρχεται σειρά από την Niantic, την εταιρεία που μας έδωσε το Pokemon GO

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα