Η νέα δουλειά του Black Panther θα είναι το θρίλερ των αδερφών Russo

Η παραγωγή ξεκινά τον Σεπτέμβριο.

Ο Black Panther, Chadwick Boseman θα πρωταγωνιστήσει στο νέο θρίλερ περιπέτειας από τους σκηνοθέτες του "Avengers: Infinity War", Joe και Anthony Russo.

Σύμφωνα με το Variety, ο Boseman θα είναι παραγωγός και πρωταγωνιστής της ταινίας του STXfilm, "17 Bridges", με τα αδέρφια Russo να βρίσκονται και αυτοί στην παραγωγή. Ο Brian Kirk ("Game of Thrones", "Luther") θα είναι ο σκηνοθέτης, το σενάριο έχει γράψει ο Adam

Mervis ("The Philly Kid").

Η παραγωγή θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο, αλλά η ημερομηνία πρεμιέρας παραμένει ακόμα άγνωστη.

"Το STX έχει συγκεντρώσει μια ονειρική ομάδα για το '17 Bridges' φέρνοντας μαζί τα παγκόσμια ταλέντα πίσω από τις δύο μεγαλύτερες ταινίες που έγιναν ποτέ, για να δώσουν στο κοινό μια συναρπαστική νέα ματιά στο εγκληματικό δράμα", είπε ο πρόεδρος του STXfilms, Adam Fogelson.

Διαβάστε το άρθρο που αποκαλύπτει μυστικά από την ταινία "Black Panther", αλλά και το review της ταινίας. Επίσης, μερικά από τα "κειμήλια" της ταινίας βρίσκονται στο εθνικό μουσείο Σμιθσόνιαν.

Ρίξτε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό για τον Ιούλιο και πείτε μας στα σχόλια, σε ποιες δροσερές αίθουσες θα κρυφτείτε.

IGN GreeceΟ Buddy Holly των "The Crickets" αποκτά βιογραφική ταινίαΟι νέες αφίσες της εβδομάδας 01/07 - 08/07"Έφυγε" ο Roby Müller, γνωστός Ολλανδός κινηματογραφιστής

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα