Εύκολη νίκη με επεισόδια...

Σε ένα παιχνίδι όπου δέκα ανεγκέφαλοι έκλεψαν αρνητικά την παράσταση, το Περιστέρι νίκησε τον Άρη 81-61 και “σκαρφάλωσε” στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η αναμέτρηση διακόπηκε επτά λεπτά πριν το τέλος του αγώνα όταν πέντε άτομα από κάθε πλευρά έφυγαν από τις θέσεις τους στην εξέδρα και αποφάσισαν να χαλάσουν το ματς. Κάποιοι ψυχραιμότεροι προσπάθησαν να τους χωρίσουν, ενώ για τον ίδιο λόγο ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος άφησε το παρκέ και ανέβηκε στην εξέδρα.

Οι διαιτητές βλέποντας την ένταση αποφάσισαν
να διακόψουν το παιχνίδι και να ζητήσουν την εκκένωση του γηπέδου. Οταν άδειασε το κλειστό “Ανδρέας Παπανδρέου” συνεχίστηκε η αναμέτρηση με το σύνολο του Αργύρη Πεδουλάκη να διατηρεί τη διαφορά ασφαλείας που είχε χτίσει μέχρι εκείνο το σημείο (63-47).

Ο Άρης μετά τη διακοπή προσπάθησε να επιστρέψει και μείωσε σε 63-51, ωστόσο οι γηπεδούχοι “ζεστάθηκαν” ξανά, πάτησαν γκάζι και έφτασαν τη διαφορά στους 20 πόντους (81-61). Το Περιστέρι κυριάρχησε σε όλους τους τομείς, έχοντας 45% στα τρίποντα (9/20), 78% στις βολές (22/28) και 50% στα δίποντα (25/50). Επίσης είχε 34 ριμπάουντ, έναντι 30 του Άρη και 26 ασίστ με μόλις 12 των “κιτρίνων”.

Το παιχνίδι είχε τελειώσει μετά το πέντε λεπτό. Το 10-10 έγινε 26-17 στο τέλος του δεκαλέπτου, ενώ η διαφορά συνεχώς διευρυνόταν για να σταθεροποιηθεί πάνω από τους 10 πόντους. Χωρίς δημιουργία στο παιχνίδι του ο Άρης δεν μπορούσε να βρει λύσεις απέναντι στην καλή άμυνα των γηπεδούχων, οι οποίοι με όπλο τους την ευστοχία έφτασαν εύκολα στη νίκη.

Για το Περιστέρι τέσσερις παίκτες τελείωσαν με διψήφιο αριθμό πόντων (Γκρέι 17π., Αγραβάνης 10 π., Μπέντιλ 15π., Μούρ 12 π. ), ενώ από τους ηττημένους “διασώθηκε” ο Μποχωρίδης, ο οποίος σημείωσε 18 πόντους και ήταν πρώτος σκόρερ του αγώνα...

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα
Keywords
Τυχαία Θέματα