Αποσύρθηκε ο Ναδάλ από το Indian Wells

Δυστυχώς, οι φόβοι της μη συμμετοχής του Ραφαέλ Ναδάλ στην τιτανομαχία με τον Ρότζερ Φέντερερ επιβεβαιώθηκαν και ο 32χρονος Ισπανός απέσυρε τελικά τη συμμετοχή του και έδωσε έτσι την πρόκριση, άνευ αγώνα, στον Ελβετό αθλητή.

Δεν τα κατάφερε τελικά ο Ραφαέλ Ναδάλ να παραστεί στην 39η έκδοση του Fedal.

Ο Ισπανός τενίστας που αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στο δεξί γόνατο κατά τη διάρκεια του προημιτελικού κόντρα στον Κάρεν Χατσάνοφ, ολοκλήρωσε μεν το ματς κόντρα στον Ρώσο

με νίκη αλλά η νίκη αυτή αποδείχτηκε πύρρειος μιας και ο πόνος δεν τον άφησε να συνεχίσει στη διοργάνωση.

Σε ένα κομμάτι της σεζόν όπου τα τελευταία χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τραυματισμούς, θυμίζουμε ότι και πέρσι έχασε το Double Sunshine λόγω προβλήματος στον γοφό, ενώ φέτος ένας τραυματισμός στο “πολύπαθο” γόνατό του σταμάτησε την τρομερή του πορεία μέχρι τον ημιτελικό γύρο του Indian Wells μην έχοντας χάσει ούτε σετ στη διοργάνωση.

Τα μηνύματα τα είχαμε ήδη πάρει βέβαια από τον προημιτελικό κόντρα στον Χατσάνοφ όπου ήταν εμφανής η ανησυχία στα μάτια του Ραφαέλ Ναδάλ ακόμα και τη στιγμή που “κλείδωνε” τη νίκη την οποία και δεν πανηγύρισε καθόλου.

Οι όποιες προσπάθειες έγιναν ώστε να είναι έτοιμος για το πολύ δύσκολο, ούτως ή άλλως, ματς κόντρα στον Ρότζερ Φέντερερ δεν στέφθηκαν με επιτυχία και μοιραία, περίπου δύο ώρες πριν από την προγραμματισμένη έναρξη του Fedal, ήρθε η ενημέρωση της απόσυρσης του Ράφα.

Αυτό ουδόλως απασχολεί, βέβαια, τον Ρότζερ Φέντερερ που προκρίνεται άνευ αγώνα στον τελικό του πρώτου Masters της σεζόν και είναι αυτόματα το φαβορί για τον έκτο του τίτλο στην έρημο με αντίπαλο τον Ντομινίκ Τιμ!

O Ράφα μάλιστα ανακοίνωσε πως δεν θα πάει ούτε στο Miami Masters που ακολουθεί (19/30 Μαρτίου), συνεπώς, αν όλα πάνε καλά, αναμένεται να τον ξαναδούμε στην αγαπημένη του χωμάτινη σεζόν αρχής γενομένης από το Masters του Μόντε Κάρλο.

Σαν πολύ στενάχωρη στιγμή περιέγραψε την απόφασή του να αποσυρθεί από το Indian Wells ο Ισπανός τενίστας.

“Είναι μια πολύ λυπητερή στιγμή για μένα. Είναι ένα τουρνουά που αγαπώ, μου έχει χαρίσει τόσες πολλές καλές στιγμές και αυτό το κάνει πιο δύσκολο. Όλα πήγαιναν τέλεια για μένα μέχρι και τον προημιτελικό. Έχω μάθει να εκτιμώ όλες τις καλές στιγμές που έχω ζήσει με το τένις και πρέπει να αποδέχομαι και τις στενάχωρες. Από τη μεριά μου θα κάνω πάντα ό,τι περνάει από τον έλεγχό μου για να συνεχίζω. Για ό,τι δεν ελέγχω δεν μπορώ να στεναχωριέμαι”.

Σάββατο, 16/3: Ημιτελικοί Indian Wells

Federer (Switzerland) beat Nadal (Spain) by walkover
Thiem (Austria) beat Raonic (Canada) 7-6(3) 6-7(3) 6-4

BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h) | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Αποσύρθηκε ο Ναδάλ από το Indian Wells appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα