Εύκολη νίκη και οριστικά 3η η Φέγενορντ (video)

Σε μία καλή προπόνηση μετέτρεψε την αναμέτρηση στο «Ρατ Φέρλεχ Στάντιον» απέναντι στην Μπρέντα, η Φέγενορντ. Η ομάδα του Φαν Μπρόκχορστ επικράτησε με το ευρύ 4-0 και κατέλαβε οριστικά την 3η θέση που δίνει το απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ήταν άνισος ο αγώνας με την ομάδα του Ρότερνταμ να έχει 26 τελικές προσπάθειες και τρία δοκάρια, απέναντι στην παραπαίουσα Μπρέντα που μόνο με θαύμα πια θα αποφύγει την τελευταία θέση που οδηγεί απευθείας στην 2η κατηγορία.

Η Φέγενορντ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε μόλις
στο 11ο λεπτό με ωραίο αριστερό πλασέ του Σεντ Τζουστ. Η ομάδα του Φαν Μπρόκχορστ, εκτός από το γκολ, στα πρώτα 13 λεπτά παιχνιδιού, είχε 2 δοκάρια (με τον Βιλένα στο 3΄και με τον Μαλάσια στο 11΄) και μία καλή ευκαιρία με τον Φέντε στο 6ο λεπτό!

Στη συνέχεια η ομάδα του Ρότερνταμ κατέβασε ρυθμό, αλλά κατάφερε να πετύχει και 2ο τέρμα στην εκπνοή του πρώτου μέρους, γκολ-δώρο του τερματοφύλακα της Μπρέντα, Φαν Λιρ, καθώς η μπάλα του έφυγε αό τα χέρια σε σουτ του Φέντε.
Στο 2ο ημίχορνο η Φέγενορντ πέτυχε άλλα δύο τε΄ρματα, με τον ίδιο «δράστη, τον Τόρνστρα (66΄, 70΄). Ο 30χρονος έχασε μάλιστα την ευκαιρία να πετύχει χατ τρικ, αλλά είχε δοκάρι στο 88ο λεπτό.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 32ης αγωνιστικής:
Ουτρέχτη - Φορτούνα Σιτάρντ 2-1
Τσβόλε - Χρόνινγκεν ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα